Budi dio naše mreže

"Divan ambijent u dvorištu Crkve sv. Petra apostola s pogledom na more budio je najljepše osjećaje među posjetiteljima i zahvalnost da napokon možemo ponovno uživati u ovakvim trenutcima zajedništva nakon teške godine uvjetovane koronakrizom", poručili su iz molitvene zajednice "Srce Isusovo" iz Zagreba.

/ hk

Duhovni koncert Alana Hržice u pratnji njegova benda i mlade pjevačice Vanesse Mioč održan je u nedjelju 27. lipnja u Supetarskoj Dragi na Rabu.

“Divan ambijent u dvorištu Crkve sv. Petra apostola s pogledom na more budio je najljepše osjećaje među posjetiteljima i zahvalnost da napokon možemo ponovno uživati u ovakvim trenutcima zajedništva nakon teške godine uvjetovane koronakrizom”, poručili su iz molitvene zajednice “Srce Isusovo” iz Zagreba.

Foto: Molitvena zajednica “Srce Isusovo”

Rapska topla ljetna večer, razgaljena srca i pjesme pjevane na slavu Boga utisnule su nam trajnu uspomenu na ovaj događaj i želju da se ubrzo opet ovdje okupimo, istaknuli su.

Uoči koncerta, misno slavlje predslavio je vlč. Laurent Kružić, koji završava doktorat u Rimu, a koji je na Rab došao na poziv svojega prijatelja, mladog svećenika i župnika Saše Malovića, organizatora ovoga duhovnog susreta.

Foto: Molitvena zajednica “Srce Isusovo”

Vlč. Malović zahvalio je na kraju slavlja Alanu, Vanessi i njihovoj pratnji na dolasku te na sjajnom koncertu koji je nazvao svojevrsnom duhovnom obnovom. Istaknuo je da mu je želja bila da upravo na ovakav način započne ljeto sa svojim župljanima.

Prije sedam godina pod vodstvom Alana Hržice i duhovnika patra Ivana Ike Mandurića dogodila se jedna posebna priča u srcu Zagreba. Molitvena zajednica “Srce Isusovo” okuplja mlade iz cijele Hrvatske svakog utorka na Kamenitim vratima gdje se okuplja i više od 500 mladih koji pjesmom, molitvom i konkretnim djelovanjem žele donijeti nešto pozitivno svom gradu i ovoj zemlji.

Foto: Molitvena zajednica “Srce Isusovo”

Foto: Molitvena zajednica “Srce Isusovo”

Foto: Molitvena zajednica “Srce Isusovo”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja