Budi dio naše mreže

Veliki interes za ovaj događaj i dalje traje, budući da je prodana i donja tribina, a danas je u prodaju puštena i gornja tribina. S dva dana duhovne obnove i slavljenja Gospodina u Areni Zagreb Laudato TV obilježava deset godina od prvog koncerta 'Progledaj srcem'.

/ mdj

Nakon što je tri mjeseca unaprijed rasprodana dvorana za ‘Progledaj srcem’ na dan 25.5., Laudato TV organizirao je dodatni dan, u petak 24.5.2024.

“Radosni smo što smo u svega nekoliko dana rasprodali donju tribinu, zbog čega smo morali otvoriti i gornju”, poručila je Ksenija Abramović u razgovoru za HKR te nadodala da na ovom koncertu sudjeluju i Hrvati iz Bosne i Hercegovine, Austrije, Njemačke, Slovenije, ali i udaljenijih strana svijeta. Važno je da svi zajedno rastemo u zajedništvo stavljajući Krista u središte naših života.”

Davne 2014. ovaj projekt započeo je kao koncert podrške osnivanju prve katoličke televizije, a danas je izrastao u najveći duhovno-glazbeni spektakl u ovom dijelu Europe. ‘Progledaj srcem’ je sa svakim izdanjem rastao brojem i posjetitelja i izvođača i sadržajem. Vrhunac je bio povijesni događaj na stadionu Maksimir 2022. kada se okupilo više od 50.000 ljudi, dok je prošle godine organiziran cjelodnevni duhovni program, a svoje svjedočanstvo iznio je i poznati američki glumac Jim Caviezel.

Važno je da svi zajedno rastemo u zajedništvo stavljajući Krista u središte naših života.

Foto: Laudato/ Progledaj srcem

Ove godine slavljenički ‘Progledaj srcem’ podrazumijeva duhovnu obnovu i slavljenje koje će u dva dana okupiti 37.000 posjetitelja.

Radosni smo što smo u svega nekoliko dana rasprodali donju tribinu, zbog čega smo morali otvoriti i gornju.

U petak u duhovnom programu sudjeluju vlč. Dražen Radigović i Božja slava band te p. Sebastijan Šujević i Alan Hržica, dok su u subotu na rasporedu don Damir Stojić i Božja pobjeda te ponovno p. Sebastijan Šujević i Alan Hržica. U slavljenju oba dana sudjeluju: fra Marin Karačić, sestre Palić, Amorose, Matej Galić, fra Ivan Matić, Božja slava band, Vanessa Mioč, Ivana i Marija Husar, Rafael Dropulić Rafo, Stijepo Gleđ Markos i Zvonimir Kalić. Molitvu u slavljenju predvodi don Mijo Grozdanić, a slavljeničkim bendom ravna Goran Kovačić. Oba dana program počinje u 18 sati. Roditelji putem ONLINE OBRASCA djecu mogu prijaviti za igraonicu ‘Superknjiga’, koja će biti organizirana za ograničeni broj prijavljenih.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja