Budi dio naše mreže

U nemalo situacija uvjerimo se da oni koji imaju najmanje, daju najviše. Prodavačice Uličnih svjetiljki zaradu od prodaje časopisa donirale su Domu za osobe s demencijom u Rijeci.

/ mk

Prodavačice Uličnih svjetiljki, one kojima je izdavač, Franjevački svjetovni red (FSR) – Mjesno bratstvo Trsat, pružio priliku za socijalizaciju jer, uz materijalnu pomoć koju im pruža prodaja časopisa, naglasak projekta jest povratak u društvo i svijest o dostojanstvu svake osobe bez obzira na trenutne materijalne prilike, uručile su donaciju Domu za osobe s demencijom.

Prodavačice Nives i Nevenka, u pratnji članice FSR, volonterke Sandre Vučemilo Režić, posjetile su 19. lipnja Caritasov cjelodnevni boravak Doma za osobe s demencijom u Rijeci i privremenoj ravnateljici, Kristini Klanac Badovinac, uručile donaciju za rad ove karitativne ustanove od 270 eura.

Novac su, kako su rekle, prikupile prodajom časopisa Ulične svjetiljke, a želja im je bila namijeniti ga za rad ove karitativno-zdravstvene ustanove.

Ravnateljica je izrazila riječi zahvale i uručila im zahvalnice, a u neformalnom dijelu posjeta gošće su se zadržale u druženju s korisnicima i djelatnicima ove ustanove, donosi Riječka nadbiskupija.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja