Budi dio naše mreže

"Iako smo skoro na polovici kolovoza, ljeto nije još gotovo! A ti imaš priliku produžiti ga uz besplatni boravak na moru, s grupom od 38 mladih iz Hrvatske, Mađarske i Slovačke, družeći se, sudjelujući na zanimljivim radionicama i guštajući u moru i miru otoka", poručuju organizatori.

/ mdj

Udruga Magis jedan je od organizatora Erasmus+ programa „Revealing the gift of me“ koji će se održati na Prviću  od 2. do 8. rujna. Za sudionike programa pokriveni su svi troškovi: smještaj, hrana, materijali te putni troškovi unutar RH.

Cilj programa je pružiti alate, tehnike, uvide i iskustva koja će olakšati donošenje (životnih) odluka, pomoći da se jednostavnije nosiš s izazovima i problemima, da reguliraš svoje emocije, unaprijediš komunikaciju, da gradiš zdrave i snažne odnose,  ali i svoje samopouzdanje. I sve to kroz fora radionice i igre (Eksperiment 5 osjetila, JA Superjunak, Memory, Gallup talenti i sl.), stoji na portalu skac.

Dobno ograničenje je od 18 do 30 godina. Na programu ćemo pokušati odgovoriti na dva važna pitanja: tko sam ja i što trebam učiniti kako bih dao najbolje od sebe. Naš trenerski tim pomoći će ti da otkriješ ljepotu sebe i drugih. I, naravno, da pronađeš način da taj veliki dar podijeliš s drugima i iskoristiš ga za izgradnju i stvaranje boljeg društva.

Prijavi se putem OBRASCA do 15. kolovoza, a za sva pitanja slobodno piši na udruga@magis-

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja