Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hrvatski-katolicki-radio

(Pra)početak Hrvatskoga katoličkog radija

U danima našega slavlja svoja sjećanja na početke Radija, ali i nešto prije toga, s nama je podijelila s. Karolina Miljak, ASC. Kako nam je rekla, ona je bila svjedok vremena i pokretanja Hrvatskoga katoličkog radija puno prije 17. svibnja 1997. godine.

Hrvatski katolički radio - medij uz kojega su mnogi odrastali i učili vrijednosti vjerske, nacionalne i ljudske

„U ime Hrvatske biskupske konferencije otvaram Hrvatski katolički radio da bude u službi istine, pravednosti, ljubavi i mira”. Ovim je riječima kardinal Franjo Kuharić na današnji dan 1997. godine otvorio Hrvatski katolički radio koji danas slavi svoj 24. rođendan. Nadamo se da smo tijekom tih 24 godina našim slušateljima uljepšali, olakšali i obogatili život svojim programom, da smo u njihove živote unijeli onu zraku svjetla i topline koja može promijeniti mnogo toga. Hvala vam što nas slušate!

Vrijednost HKR-ovog projekta "Novi valovi dobrote" prepoznala Europska unija

Od ponedjeljka, 5. listopada Hrvatski katolički radio počinje s projektom "Novi valovi dobrote" odabranom u okviru javnog poziva na dodjelu bespovratnih sredstava "Mediji zajednice – potpora socijalnom uključivanju putem medija". Kroz projekt ‘Novi valovi dobrote’ Hrvatski katolički radio još će kvalitetnije i učestalije izvještavati o svim ranjivim skupinama u društvu te podizati javnu svijest o njihovim problemima, potrebama i pravima.

Prijatelji Hrvatskog katoličkog radija: Probudili dobro u svijetu!

Dugogodišnji prijatelji i slušatelji Hrvatskog katoličkog radija prepoznaju akciju Hrvatskog Caritasa ''Za 1000 radosti – Probudi dobro u svijetu!“, kao vrijednu te iskoriste humanitarnu prodaju borova da se susretnu s omiljenim glasovima svoga radija.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja