Budi dio naše mreže

Povodom Svjetskog dana misija, u četvrtak 26. listopada, Papinska misijska djela u Republici Hrvatskoj organiziraju prvi Misijski laboratorij. Toga dana obilježava se i Međunarodni dan međusobnog pomaganja kako bi se skrenula pozornost na važnu činjenicu, a to je da kada jedni drugima pomažemo, jedni od drugih učimo i postajemo bolji ljudi.

/ mp

Sveta Mala Terezija stalno je isticala kako Bog ne traži velika djela nego našu ljubav kojom ćemo ta djela činiti, poručuju iz Papinskog misijskog ureda. 

Puno toga možemo naučiti od svete Male Terezije, i jedni od drugih. Zato je Misijski laboratorij mjesto stvaranja novih radosti i prijateljstava, povezivanja s Bogom i jednih s drugima kako bismo rasli u vjeri i uz pomoć svete Male Terezije približili se Bogu. 

Ljubav svete Male Terezije očitovala se u jednostavnim malim stvarima pa će se u Misijskom laboratoriju otkrivati Znanost ljubavi, zasladiti se mirisnim zalogajima, upoznati nove osobe koje nam je Gospodin stavio na put i kući ponijeti uspomenu koju će svatko sam stvoriti uz pomoć akademskog slikara Dražena Josipa Pavića.

Početak Misijskog laboratorija je u 19 sati, u župi sv. Male Terezije u Zagrebu (Miramarska 92). Upravitelj župe vlč. Mario Pavić koji će biti domaćin, u 18:30 slavit će  misu i svi su dobrodošli. 

Trajanje Misijskog laboratorija je 150 minuta i bit će to vrijedni trenuci u društvu svete Male Terezije i Isusa kada ćemo se vratiti u djetinjstvo i zabaviti bojama, razveseliti se i naučiti kako ljubav prema Bogu može postati i naš stil života. 

Sudjelovanje u Misijskom laboratoriju nema određenu cijenu jer previše je vrijedno. Međutim, svatko tko želi, može ostaviti prilog za pomoć misijama. Svi su dobrodošli i važna je samo dobra volja da otvorimo oči i srce kako bismo čuli što dobri Bog preko svete Male Terezije želi reći. 

Te večeri dolaze nam i gosti iznenađenja s programom koji će sigurno razveseliti i svetu Malu Tereziju. Želite li sve ovo vidjeti i doživjeti, jednostavno morate doći!

Broj sudionika je ograničen i potrebno je prijaviti svoj dolazak na broj 01/5635-055 ili email: missio.croatia@misije.hr.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja