Budi dio naše mreže

“Ovim putem vas pozivam da nam se na svečanome otvorenju Vukovarskog vodotornja pridružite iz svojih domova te preko elektroničkih uređaja pratite koncertni program koji smo pripremili za vas. Vukovarski vodotoranj možete u živo posjetiti već sljedećega dana u subotu, 31. listopada 2020. kada će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje”, poziva vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

/ hk

“S radošću i ponosom najavljujem kako će se dugo očekivano svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva održati 30. listopada 2020. s početkom u 17:30 do 18:30 sati”, poručio je na svome Facebook profilu gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

“Nažalost, epidemija koronavirusa primorala nas je da i ovaj događaj prilagodimo epidemiološkim mjerama. Zdravlje građana je na prvome mjestu te čak ni ovakva radosna prigoda ne smije za neželjene posljedice imati širenja koronavirusa”, nadalje je poručio.

Foto: Facebook

“Iz toga razloga, odlučili smo se na oblik prijenosa svečanog otvorenja u produkciji Grada Vukovara, a koji će se moći pratiti preko službenih internetskih stranica Grada Vukovara (www.vukovar.hr) i tvrtke Vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva d.o.o. (www.vukovarskivodotoranj.hr) kao i putem društvenih mreža”, poručio je Penava.

“Ovim putem vas pozivam da nam se na svečanome otvorenju Vukovarskog vodotornja pridružite iz svojih domova te preko elektroničkih uređaja pratite koncertni program koji smo pripremili za vas. Vukovarski vodotoranj možete u živo posjetiti već sljedećega dana u subotu, 31. listopada 2020. kada će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje”, napisao je, istaknuvši kako je prilikom posjete potrebno pridržavati se propisanih epidemioloških mjera i ostati odgovoran.

“Zbog potreba snimanja i iz epidemioloških razloga pristup samome Vukovarskom vodotornju u vremenu održavanja prijenosa neće biti omogućen. Zahvaljujem vam na razumijevanju i još jednom apeliram na savjesno ponašanje u vrijeme epidemiološke krize koju svi zajedno prolazimo”, zaključio je u svojoj objavi vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja