Budi dio naše mreže

Centar za duhovnost i kulturu "Ignacije" poziva sve zainteresirane na iskustvo slušanja Božje Riječi na nov i kreativan način uz duhovno vodstvo kroz vikend program u Šibeniku.

/ mp

Cilj ovog vikenda je pomoći u integraciji tjelesne i duhovne dimenzije svakog od nas. Temelji se na meditaciji odabranih biblijskih tekstova kroz pokret, plesnu interpretaciju i ignacijevsku duhovnost.

“Ovim pristupom omogućujemo da nas Božja Riječ dotakne i liječi na novi način, ne samo naše misli i emocije, nego nas ta duhovna okrijepa prožima na tjelesnoj razini i dopire u sve one prostore u kojima su pohranjena naša dosadašnja iskustva. Svaki dublji oblik susreta sa živom Riječi potiče naš osobni duhovni rast te razvoj kreativnosti”, poručuju iz Centra za duhovnost i kulturu “Ignacije”.

Voditelji programa su:

Sanela Janković Marušić, plesna je umjetnica i certificirana psihoterapeutkinja pokretom i plesom, docentica scenskog pokreta te voditeljica Poslijediplomskog specijalističkog studija Kreativne terapije na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku. Jedna je od osnivača i predsjednica Hrvatske udruge za psihoterapiju pokretom i plesom HUPPP, delegat iz Hrvatske pri European Association Dance Movement Therapy EADMT i delegat HUPPP-a u Savezu psihoterapijskih udruženja Hrvatske SPUH.

Tvrtko Barun, isusovac i svećenik, kontinuirano se bavi duhovnošću: duhovnim vodstvom pojedinaca i grupa, animiranjem duhovnih seminara i vođenjem duhovnih vježbi.

Program počinje u petak, 19. studenoga i traje do nedjelje, 21. studenoga. Broj sudionika je ograničen, a rok za prijave je do popunjenja slobodnih mjesta.

Za program ”Pokret, ples, Riječ’ možete se prijaviti putem sljedećeg linka.

Za sva dodatna pitanja i informacije: manreza@ignacije.hr.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja