Budi dio naše mreže

Ključna riječ: centar-za-duhovnost-i-kulturu-ignacije

Novi ciklus edukacija VOLIMGA

Započele su prijave za četvrti ciklus edukacija u sklopu Volonterske mreže Ante Gabrić koje pripremaju buduće volontere za iskustvo volontiranja u misijskim mjestima izvan Europe. Novi ciklus edukacija započinje u listopadu, a prijave za sudjelovanje traju do 24. rujna.

Započele prijave na tečaj razlučivanja „Što je Božja volja?“

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije poziva sve zainteresirane da se prijave na trotjedni online tečaj razlučivanja „Što je Božja volja?“. Riječ je o jednom od najpopularnijih programa Centra Ignacije koji se ove godine održava drugi put, a temelji se na ignacijevskoj tradiciji razlučivanja i odlučivanja.

Doživjeti susret s Bogom u programu posvećenom postu, šutnji i molitvi

"Želimo da si ljudi u ovom uzburkanom i ludom tempu života daju taj privilegij, jer to uistinu jest privilegij. Treba svjesno odvojiti taj vikend, dati si vremena i tišine i posvijestiti si ono što živimo. Mi najčešće i prolazimo kroz sve, kroz naše odnose, obveze, uspjehe i neuspjehe, rane i izazove, a da o njima ne promišljamo. Ovo će biti vrijeme u kojem ćemo ulaziti u dubinu, i to ne sami - nego s Bogom", naglasio je voditelj Centra za duhovnost i kulturu Ignacije.

Odvažite se na vikend ZaJedno - ignacijanski zaručnički tečaj

Kroz ovaj tečaj parovi će imati priliku dublje razmisliti, razgovarati i moliti o smjeru razvijanja, osnaživanja i produbljivanja svog odnosa, kako bi se na najbolji način pripremili za pristupanje sakramentu braka i početak cjeloživotnog zajedništva.

Ovog adventa pronađi mir uz školu kršćanske meditacije

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije potiče te i poziva da ovoga adventa bdiješ, motriš, odagnaš rastresenost, obeshrabrenje i sve što ti krade mir te da u svojem užurbanom načinu života naučiš kako tražiti i pronalaziti Boga i njegovu radost u svemu.

ŽIVO TIJELO I ŽIVA DUŠA Vikend program za odmor duše i tijela

Centar Ignacije organizira vikend program “Živo tijelo i živa duša” koji će se održavati od 26. do 28. kolovoza u franjevačkom samostanu na otoku Košljunu. Ovaj spoj duhovnih vježbi iz 500 godina stare tradicije ignacijevske duhovnosti i metode dinamičke neuromoaskularne stabilizacije (DNS) nudi sudionicima vikenda cjeloviti odmor duše i tijela.

Osobno vođena duhovna obnova uz “8 zlih misli”

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije organizira izrazito vrijednu i zanimljivu duhovnu obnovu u domu duhovnih vježbi u Opatiji od 15. do 19. lipnja. Kada govorimo o 8 zlih misli, govorimo o osam grešnih načina kojima pristupamo životu. Jesmo li svjesni svojih misli i što to zaokuplja našu pažnju?

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja