Budi dio naše mreže

Hrvatsko katoličko sveučilište u ljetnom je upisnom roku popunilo 75% upisnih mjesta. U potpunosti su popunjene upisne kvote na sveučilišnim prijediplomskim studijima Psihologija, Komunikologija i na sveučilišnom integriranom prijediplomskom i diplomskom studiju Medicina.

/ mp/IKA

Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u četvrtak 20. srpnja 2023. provedeni su upisi na daljinu u prvu godinu sveučilišnih prijediplomskih studija PovijestPovijest (dvopredmetni)SociologijaSociologija (dvopredmetni)PsihologijaKomunikologijaSestrinstvo (redovni i izvanredni, kvota 24+) i sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij Medicina.

Za akademsku godinu 2023./2024. u potpunosti su popunjene upisne kvote na sveučilišnom prijediplomskom studiju Psihologija, Komunikologija i na sveučilišnom integriranom prijediplomskom i diplomskom studiju Medicina.

Za jesenski upisni rok u redovitoj upisnoj kvoti ostalo je upisnih mjesta na sveučilišnim prijediplomskim studijima PovijestPovijest (dvopredmetni)Sociologija i Sociologija (dvopredmetni), Sestrinstvo (redovni) i Sestrinstvo (izvanredni), po jedno upisno mjesto u kvoti za Hrvate izvan RH na sveučilišnim prijediplomskim studijima SociologijaSestrinstvo (redovni) i Psihologija te jedno upisno mjesto u kvoti stranac na sveučilišnom prijediplomskom studiju Sestrinstvo (redovni).

Mjesta je ostalo i u kombinaciji dvopredmetnih studija Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Teološko-religijske znanosti (dvopredmetni) i Povijest (dvopredmetni) i Teološko-religijske znanosti (dvopredmetni) i Sociologija (dvopredmetni).

Hrvatsko katoličko sveučilište raspisuje 21. srpnja 2023. natječaj za upis studenata na sveučilišne preddiplomske studije u akademskoj godini 2023./2024. u jesenskom upisnom roku.

Prijave su otvorene do 28. kolovoza 2023. do 23:59. Svi podaci objavljeni su na mrežnoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja