Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hrvatsko-katolicko-sveuciliste

Predstavnici HKS-a u posjetu Portugalskom katoličkom sveučilištu

Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić i dekan Medicinskog fakulteta prof. dr. sc. Dalibor Karlović bili su 13. i 14. rujna, povodom svečanog otvorenja novog Medicinskog fakulteta, u posjetu Portugalskom katoličkom sveučilištu u Lisabonu, izvijestili su iz Ureda za odnose s javnošću HKS-a.

Zaposlenici i suradnici HKS-a hodočastili u Mariju Bistricu

Zaposlenici i vanjski suradnici Hrvatskoga katoličkog sveučilišta hodočastili su u ponedjeljak 12. srpnja u Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke sa svojim obiteljima. Hodočastili su u zahvalu Nebeskoj Majci za 15 godina postojanja i djelovanja HKS-a te za zajedničku molitvu za potrebe svoje sveučilišne zajednice.

Srce Sveučilišta - film o Sveučilišnoj kapelici

Film o Sveučilišnoj kapelici “Srce Sveučilišta” nastao je povodom 15. obljetnice osnutka Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, 3. lipnja 2006., i 10. godišnjice susreta Pape Benedikta XVI. s mladima, 4. lipnja 2011., u Zagrebu.

Od jeseni i Medicinski fakultet na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Ovo se samo čekalo jer dopusnicu je Hrvatsko katoličko sveučlište već duže vrijeme imalo, a najnovije su konačno i objavili: "Medicinski fakultet Hrvatskog katoličkog sveučilišta upisuje studente u akademsku godinu 2021./2022." Prvoizabrani dekan Dalibor Karlović budućim studentima poručuje da će upisom na HKS-ovu Medicinu, osim akademskog puta stjecanja stručnih kompetencija, dobiti zajednicu "na koju se uvijek možete osloniti, a koja njeguje pozitivno ozračje za napredovanje ne samo kao studenta već kao cjelovite osobe".

FOTO HKS u Caritasu Sisačke biskupije

Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić, prorektor za znanost prof. dr. sc. Roberto Antolović, pročelnica Odjela za psihologiju doc. dr. sc. Ljiljana Pačić-Turk zajedno sa sveučilišnim kapelanom vlč. Odilonom Singbom, nastavnicima i djelatnicima HKS-a u subotu su 6. veljače 2021. godine volontirali u Caritasu Sisačke biskupije.

Susret s brončanim rukometašicama na HKS-u

Rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić i pročelnica Odjela za psihologiju doc. dr. sc. Ljiljana Pačić-Turk susreli su se u srijedu, 27. siječnja s brončanim hrvatskim rukometašicama i studenticama druge godine diplomskog sveučilišnog studija Psihologije na HKS-u Larissom i Dorom Kalaus.

Kako je sv. Nikola iznenadio najmlađe u novim okolnostima?

Makar su okolnosti drugačije ove godine, sv. Nikola se pobrinuo kako bi i dalje mogao posjetiti djecu i darovati im pokoji dar 6. prosinca. Evo primjera kako su se neke župe snašle kako bi zaštitnik djece mogao obradovati naše najmanje!

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja