Budi dio naše mreže

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije nedavno je pokrenuo inicijativu „Mreža“ - projekt čiji je cilj povezivanje kršćanskih zajednica, organizacija, udruga i pojedinaca.

/ mb

Kroz inicijativu „Mreža“ svi zainteresirani moći će dobiti informacije o edukacijama na temu liderstva, upravljanja i stručnih znanja, projektnim natječajima u tijeku te otvorenim natječajima za posao.

Inicijativa bi trebala pomoći u podizanju profesionalizma, razmjeni iskustava i najboljih praksi te u poticanju suradnje i partnerstva među kršćanskim udrugama i zajednicama. Također bi trebala pridonijeti poticanju na edukaciju i usavršavanje kao i na projektnu suradnju.

Umrežavanje je zamišljeno tako da se svi zainteresirani prijave na mailing listu kako bi primali podatke o aktualnim natječajima, edukacijama i projektima kroz koje će organizacije i udruge unaprijediti svoj rad, educirati zaposlenike ili volontere te naposljetku, međusobno se umrežiti s drugim kršćanskim organizacijama.

Trenutačno je objavljena prva „Mreža“, a prijaviti se može ovdje.

Informacijama o otvorenim natječajima, projektima ili zanimljivim edukacijama koje bi bile korisne kršćanskim udrugama, organizacijama ili zajednicama, mogu se preusmjeriti u „Mrežu“ putem upitnika, a Centar Ignacije tu će informaciju proslijediti u „Mrežu“.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja