Budi dio naše mreže

Odazovite se pozivu na humanitarni koncert za Sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja koje vodi Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije.

/ hk

Studentski katolički centar Palma iz Splita poziva vas da se pridružite humanitarnom koncertu za Sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja, koji će se održati 1. listopada s početkom u 20 sati. Koncert je ujedno najava velikog volonterskog projekta “72 sata bez kompromisa”, koji će se održati od 15. do 18. listopada 2020. u organizaciji splitskog SKAC-a.

Sav prihod utrošit će se za potrebe korisnika Skloništa!

Na koncertu će nastupiti Cambi, Dalmatino i Taxi bend, a specifičan je po tome što će, zbog situacije s koronavirusom, biti zatvoren za publiku, ali dostupan putem YouTube kanala i Facebook stranice splitskog SKAC-a. Prostor za snimanje koncerta ustupio je klub Zenta.

Foto: SKAC Split

Iz splitskog SKAC-a ističu da se akciju može podržati uplatom donacije na račun:

SKAC_ST
IBAN: HR7724840081502019907, Raiffeisen Austria d.d.
Svrha uplate: donacija za Sklonište za žrtve nasilja

Sav prikupljeni prihod utrošit će se za potrebe korisnika koji su smješteni u Skloništu, a koje vodi Caritas Splitsko – makarske nadbiskupije. Također, poziv je upućen i svim mladima da se prijave za volonterski maraton “72 sata bez kompromisa” na poveznici: 72sata.hr

“Poslušajte koncert, zabavite se i učinite nešto dobro”, poručuju iz splitskog SKAC-a.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja