Budi dio naše mreže

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović primila je u četvrtak u posjet djecu iz Srebrenice koja već dvanaestu godinu ljetuju u Hrvatskoj te njihove domaćine iz Primorsko-goranske županije, priopćio je Ured Predsjednice Republike.

/ mp

Riječ je o organizaciji Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije i Riječke nadbiskupije koji, u suradnji s gradom Rijekom, već tradicionalno organiziraju ljetovanje za četrdesetak djece iz Srebrenice.

Predsjednica Grabar-Kitarović zahvalila je njihovim domaćinima što su im omogućili ljetovanje u Hrvatskoj te poželjela djeci ugodan boravak u Hrvatskoj i puno zanimljivih aktivnosti.

Predsjednica Republike primila organizatore ljetovanja djece iz Srebrenice

Emotivnom objavom na društvenim mrežama javio se riječki vjeroučitelj i suradnik Hrvatske katoličke mreže Marin Miletić koji već dvanaest godina organizira ljetovanje djece iz Srebrenice.

Predsjednica Republike primila djecu iz Srebrenice

“Radostan sam što je Predsjednica danas na Pantovčaku izrazila toliko otvoreno i srčano potporu katoličkim skautima i, bez lažne skromnosti, meni osobno u ovom projektu Srebrenice i ‘u svemu što radite dragi Marine!’. Hvala vam od srca, Predsjednice. Hrvatska, ljubavi naša!”, poručio je Miletić.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja