Budi dio naše mreže

Glavni urednik Hrvatske katoličke mreže Siniša Kovačić i tajnica ureda ravnatelja HKM-a Ana Šoštarić, na prijateljskoj katoličkoj postaji, prezentirali su tehnički i informativni iskorak koji je napravljen posljednjih mjeseci.

/ Filip Ećimović

Na prijateljskoj katoličkoj radijskoj postaje iz Slovenije, ljubljanskom radiju Ognjišče, u utorak je nastavljen projekt zajedničkog učenja i razvoja koji povezuje dva radija.

Glavni urednik Hrvatske katoličke mreže Siniša Kovačić i tajnica ureda ravnatelja HKM-a Ana Šoštarić prezentirali su tehnički i informativni iskorak koji je napravljen pod okriljem HKM-a od preseljenja u prostore Hrvatske biskupske konferencije. Ovaj susret je treći u nizu mnogih za koje se nadamo da će biti na međusobni rast u tehničkom, poslovnom i duhovnom svijetu.

Glavni urednik HKM-a komentirao je susret: “Bilo je zadovoljstvo prenijeti iskustva slovenskim kolegama o integraciji Informativne katoličke agencije i Hrvatskog katoličkog radija u Hrvatsku katoličku mrežu te razgovarati o razvoju novih medija. Slovenske kolege je posebno zanimala realizacija informativnog programa HKR-a kao i naša iskustva u podizanju standarda pri prikupljanju i obradi vijesti te profesionalnoj prezentaciji informativnog sadržaja”, rekao je.

Dodajmo da su sjedište Hrvatske katoličke mreže, u sklopu koje djeluje i Hrvatski katolički radio, 6. prosinca posjetili djelatnici Radio Ognjišča, predvođeni glavnim urednikom mons. Francijem Trstenjakom.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja