Budi dio naše mreže

Don Damir Stojić mnoge je oduševio objavom fotografije na Facebooku s Marijem Valentićem uz tekst: "Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala!"

/ mp

Ta je objava u trenutku pisanja ovog članka dobila više od 8 tisuća lajkova jer je na taj način župnik zagrebačke župe Duha Svetoga osvojio srca vjernika i pokazao kršćanski oprost na djelu.

Naime, Mario Valentić je zajedno sa Šimunom Cimermanom snimio video u kojem vježbaju ispred svetohraništa u zagrebačkoj crkvi Sveta Mati Slobode. Tim su videom htjeli izraziti nezadovoljstvo mjerama što su fitness klubovi zatvoreni, a crkve mogu primati do 25 vjernika. Međutim, tako su povrijedili sveti prostor.

U priopćenju koje je odaslao u utorak don Damir je istaknuo:

“Ja se zaista nadam da gosp. Valentić i gosp. Cimerman nisu znali što čine. Jutros sam razgovarao s nadležnim crkvenim poglavarima i ovih dana ću vas detaljnije obavijestiti o zadovoljštini koju ćemo mi kao župna zajednica učiniti.”

No, u srijedu navečer don Damir je objavio fotografiju u društvu s Marijem Valentićem kao iskaz zajedništva i kršćanskog oprosta na djelu.

Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala! #milosrđe #friends #opraštanje #kava #fitness #svetamatislobode

Objavljuje Don Damir StojićSrijeda, 2. prosinca 2020.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja