Budi dio naše mreže

Akcija "Knjiga svima i svuda" traje od 23. do 30. travnja. Verbum je najavio kako će u to vrijeme biti 20 % popusta na sva njihova izdanja, kao i 50 % popusta na odabrane naslove. Kršćanska sadašnjost isto tako najavljuje popust između 20 i 70 % na novije i starije naslove.

/ ps

Nakladna kuća Verbum tako nudi 50 knjiga uz prigodni popust od 50% čiji popis možete pregledati na poveznici ovdje, a sva ostala Verbumova izdanja dostupna su s popustom od 20% čiji popis možete pregledati na poveznici ovdje.

Također, svi kupci koji ostvare kupnju s konačnim iznosom računa od 200 kn ili više, dobit će na poklon knjigu Hvalospjev Leibowitzu (vrijedi sve do isteka zaliha).

Među 50 Verbumovih knjiga dostupnih s 50% popusta nalaze se naslovi kao što su knjiga Majke Terezije Dođi budi moje svjetlo, duhovni klasik Život i izreke pustinjskih otaca, bestseler duhovnika i psihologa o. Benedicta Groeschela Psihologija duhovnoga razvoja, knjiga Najljepše molitve naših starih koja donosi hrvatsko duhovno i molitveno blago, fotomonografija Dokazi nadnaravnoga o vjerskim čudima i fenomenima, roman o sv. Jurju Jurijan: mač i zmaj, nekoliko knjiga Ivana Pavla II. i Benedikta XVI., knjige pape Franje Oče naš i Zdravo Marijo.

Akcija Knjiga svima i svuda s prigodnim popustima odvija se u svih 13 knjižara Verbum u 11 hrvatskih gradova, a čije lokacije možete pogledati ovdje. Isti popusti vrijede i za online kupnju u web knjižari verbum.hr koja je dostupna cijeli dan, uz besplatnu dostavu unutar Hrvatske za narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199 kn. Knjige po istim uvjetima možete naručiti izravno na kućnu adresu i slanjem maila na: webknjizara@verbum.hr ili pozivom na telefon: 091/623 1187, 021/662 894, 021/662 895.

Foto: Verbum

Kršćanska sadašnjost u toj je prigodi isto tako pripremila niz popusta u svojim knjižarama i  web knjižari.

Niz novijih i starijih naslova nalazi se na popustu od 20 do 70 %. Na akciji su tako našli svi naslovi objavljeni u KS-ovoj biblioteci Biblica i Zrno, nekoliko izdanja Biblije (primjerice Jeruzalemska Biblija), izbor izdanja iz različitih biblioteka (sniženi 50 – 70 %) te popis od deset ljekovitih knjiga Kršćanske sadašnjosti koji je pripremljen za sam početak ovoga projekta, uz Noć knjige čija je tema ljekovita moć čitanja.

Na popustu je i nekoliko novih knjiga među kojima su Samo jedna Crkva (papa Franjo i papa u miru Benedikt XVI.), Liječnik i duša (Viktor E. Frankl) i Sveti Josip (Dominique Joseph). Usporedno s ovom akcijom u Kršćanskoj sadašnjosti u tijeku je i akcija na niz prigodnih izdanja za prvopričesnike i krizmanike.Svi sniženi naslovi mogu se pogledati ovdje. Za vrijeme akcije će i na društvenim mrežama te YouTube kanalu Kršćanske sadašnjosti biti objavljeni videoprilozi dr. Slavice Dodiga i vlč. Đurice Pardona.

Foto: Kršćanska sadašnjost

 

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja