Budi dio naše mreže

Ključna riječ: verbum

Predstavljena knjiga „Digitalni minimalizam“

Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 24. studenoga na konferenciji za medije predstavila je knjigu Digitalni minimalizam. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i Mislav Vušković, koordinator projekata nakladničke kuće Verbum.

Predstavljena knjiga „Objave svete Gertrude“

Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 17. studenoga na konferenciji za medije predstavila je knjigu Objave svete Gertrude. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

Predstavljen roman "Ispovijesti gospođe X"

Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 6. listopada na konferenciji za medije predstavila je roman Ispovijesti gospođe X. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum: Iz dubine naših srca

Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu listopadu dostupna je knjiga Iz dubine naših srca pape Benedikta XVI. i kardinala Roberta Saraha i to uz 40% popusta.

Predstavljena slikovnica za djecu „Božji plan za mene“

Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 29. rujna na konferenciji za medije predstavila je slikovnicu za djecu Božji plan za mene. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

40 POSTO POPUSTA Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum

Prijatelje Hrvatskog katoličkoga radija i čitatelje portala Hrvatske katoličke mreže očekuje popust od 40 posto na kupnju knjiga mjeseca u knjižarama Verbuma. Da biste ostvarili popust u bilo kojoj knjižari Verbuma, na blagajni je potrebno pokazati aplikaciju HKM koju možete besplatno preuzeti na svoj pametni telefon ili predočiti člansku iskaznicu sustava "Prijatelji HKR-a". U rujnu vas uz popust od 40 posto očekuje knjiga " Seksualna (ne)sloboda".

40 POSTO POPUSTA Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum

Prijatelje Hrvatskog katoličkoga radija i čitatelje portala Hrvatske katoličke mreže očekuje popust od 40 posto na kupnju knjiga mjeseca u knjižarama Verbuma. Da biste ostvarili popust u bilo kojoj knjižari Verbuma, na blagajni je potrebno pokazati aplikaciju HKM koju možete besplatno preuzeti na svoj pametni telefon ili predočiti člansku iskaznicu sustava "Prijatelji HKR-a". U kolovozu vas uz popust od 40 posto očekuje knjiga "Dobar boj" Susanne Bo.

1 2 3 10
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja