Budi dio naše mreže

Ključna riječ: verbum

Predstavljena knjiga "Jordan Peterson, Bog i kršćanstvo"

Nakladna kuća Verbum u četvrtak 19. svibnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Jordan Peterson, Bog i kršćanstvo. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Predstavljen strip "Charles de Foucauld"

Nakladna kuća Verbum u četvrtak 12. svibnja na konferenciji za medije predstavila je strip Charles de Foucauld. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Hit knjiga "Izbaci to iz glave" uvjerljivo na vrhu Verbumove top ljestvice

Već šesti mjesec za redom svjetski bestseler Izbaci to iz glave uvjerljivo se nalazi na vrhu Verbumove top ljestvice. Osim ove hit knjige, na ovoj proljetnoj top ljestvici mogu se pronaći i raznovrsni noviteti poput duhovnog bisera Charlesa de Foucaulda Misli iz pustinje ili bezvremenog klasika Tunika.

VERBUM Predstavljena knjiga „Tobija i Sara“

Nakladna kuća Verbum u četvrtak 28. travnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Tobija i Sara. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

"Noć knjige" i akcija "Knjiga svima i svuda" u knjižarama Verbum

Prigodom održavanja manifestacije „Noć knjige“ i prodajne akcije „Knjiga svima i svuda“ od 22. do 30. travnja, nakladna kuća Verbum pripremila je u svim knjižarama Verbum i web knjižari Verbum.hr posebne popuste na sva Verbumova izdanja.

Predstavljena knjiga "Kako raspravljati o religiji"

Nakladna kuća Verbum u četvrtak 7. travnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu "Kako raspravljati o religiji". Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

40 POSTO POPUSTA Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum

Prijatelje Hrvatskog katoličkoga radija i čitatelje portala Hrvatske katoličke mreže očekuje popust od 40 posto na kupnju knjiga mjeseca u knjižarama Verbuma. Da biste ostvarili popust u bilo kojoj knjižari Verbuma, na blagajni je potrebno pokazati aplikaciju HKM koju možete besplatno preuzeti na svoj pametni telefon ili predočiti člansku iskaznicu sustava "Prijatelji HKR-a". U travnju vas uz popust od 40 posto očekuje knjiga "Demon u demokraciji" Ryszarda Legutka.

Predstavljena knjiga „Misli iz pustinje“

Nakladna kuća Verbum u četvrtak 24. ožujka na konferenciji za medije predstavila je knjigu Misli iz pustinje. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Predstavljena knjiga „Blagodat je biti rođen u ovo vrijeme“

Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 10. ožujka na konferenciji za medije predstavila je knjigu Blagodat je biti rođen u ovo vrijeme. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

1 2 3 8
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja