Budi dio naše mreže

I ove godine pokrenuta je akcija pod nazivom "Obrok za obrok" koja se održava na prostoru ispred Pučke kuhinje na Svetom Duhu od 25. studenoga ove pa do 8. siječnja iduće godine. Na svojim društvenim mrežama objavili su da su ih ove godine podržali i članovi klape Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

/ im
Veliko hvala članovima klape Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice na iskazanoj potpori humanitarnoj akciji Obrok za obrok koja se organizira ispred Pučke kuhinje na Svetom Duhu.

Klapa “Sveti Juraj”- HRM dala podršku humanitarnoj akciji Obrok za obrok

U tijeku je humanitarna akcija Obrok za obrok koja se održava na prostoru ispred Pučke kuhinje na Svetom Duhu od 25.11.2021. do 8.1.2022. Radno vrijeme je od 16 do 22 sata. Cilj akcije je osigurati topli obrok za sve korisnike Pučke kuhinje. Pučka kuhinja na Svetom Duhu svakodnevno je do prošle godine pripremala tristotinjak obroka koji se podijele svima onima koji taj dan dođu na ručak.

Klapa “Sveti Juraj”- HRM dala podršku humanitarnoj akciji Obrok za obrok

No, broj korisnika tijekom epidemije i potresa u Zagrebu povećao se za više od 100 tako da nam je pomoć itekako potrebna. Sada redovito pripremamo 400-njak toplih obroka dnevno. Hvala vam od srca!

Klapa “Sveti Juraj”- HRM dala podršku humanitarnoj akciji Obrok za obrok

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja