Budi dio naše mreže

Djelatnici Hrvatske katoličke mreže na čelu s glavnim urednikom HKM-a Sinišom Kovačićem u utorak su posjetili kućicu Pučke kuhinje Caritasa župe sv. Antuna Padovanskoga sa Svetoga Duha pod nazivom "Kod fratara" u sklopu manifestacije "Advent u Zagrebu". Adventska kućica nalazi se na Zrinjevcu blizu Paviljona. Djelatnici Hrvatske katoličke mreže iskoristili su ovu priliku zajedništva te snimili i spot za jednu božićnu pjesmu, a o čemu se radi vrlo brzo ćete doznati na našim mrežnim stranicama...

/ HKM

Prema riječima voditelje ove Pučke kuhinje fra Vladimira Vidovića, prisutnošću u ovom velikom i značajnom projektu, koji se u zadnje vrijeme isprofilirao kao najbolji adventski događaj u Europi, cilj je senzibilizirati širu javnost za socijalno osjetljivu skupinu građana, za ljude koji su u potrebi i kojima je i danas potrebna pomoć u osiguravanju egzistencije.

“Ideja je ponuditi svim gostima, turistima i zainteresiranoj javnosti proizvode Pučke kuhinje koji se redovito pripremaju na Svetom Duhu od 1995 godine. Cilj našega angažmana je da sav prihod koji se ostvari u manifestaciji ide za potrebe Pučke kuhinje i zato se odvija pod naziom ‘Obrok za obrok'”, naglasio je fra Vladimir.

Glavni urednik HKM-a Siniša Kovačić i fra Vladimir Vidović

Glavni urednik HKM-a Siniša Kovačić pozdravio je prisutne fratre i volontere koji rade u kućici “Kod fratara” te istaknuo kako je jedna od ciljeva Hrvatske katoličke mreže da širi dobro te naglasio kako je važno senzibilizirati javnost o ovoj humanitarnoj akciji.

Fra Vladimir Vidović i djelatnici Hrvatske katoličke mreže

“Nas dvadesetak s Hrvatske katoličke mreže došli smo posjetiti kućicu ‘Kod fratara’ kako bi se u ovo predblagdansko vrijeme podružili i također donacijom sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji ‘Obrok za obrok'”, naglasio je Kovačić čestitavši fra Vladimiru na uspješno osmišljenoj gastronomskoj ponudi na “Adventu u Zagrebu”.

Bila je to i prilika da djelatnici Hrvatske katoličke mreže i fratri zajednički mole “Angelus” iz zagrebačkog Paviljona nakon čega je uslijedilo kratko druženje.

Više o ponudi kućice “Kod fratara” doznajte OVDJE.

“Kod fratara”

“Kod fratara”

Radne snage HKM-a: Slavko Nedić, Ante Peran i Domagoj Pejić

HKM “Kod fratara”

HKM “Kod fratara”

Tanja Maleš i fra Vladimir

“Kod fratara”

Fra Vilček Novački i Hrvatska katolička mreža

Volonter u kućici “Kod fratara”

Glavni urednik HKM-a Siniša Kovačić u akciji

Radne snage Hrvatske katoličke mreže: Marija Pandžić, Katarina Varenica i Diana Tikvić

Djelatnici Hrvatske katoličke mreže iskoristili su ovu priliku zajedništva te snimili i spot za jednu božićnu pjesmu, a o čemu se radi vrlo brzo ćete doznati na našim mrežnim stranicama… Do tada, evo fotografije atmosfere sa snimanja!

Djelatnici Hrvatske katoličke mreže i fra Vladimir Vidović

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja