Budi dio naše mreže

Potaknuti pričama djece iz Liberije, u Marijinim obrocima osmislili su novu ljetnu kampanju "Hrana je Ljubav" koju će provesti tijekom 8 tjedana od 27. lipnja do 21. kolovoza. Cilj ljetne kampanje je približavanje života korisnika i djelovanje u 8 školskih kuhinja otvorenih u Liberiji zahvaljujući velikodušnoj podršci hrvatskih podupiratelja i volontera, a ujedno obuhvatiti programom prehrane novu djecu jer statistike nam govore da 60% djece u Liberiji nema mogućnost obrazovanja. Svakoga školskog dana u tim kuhinjama se osiguravaju topli obroci za 1305 djece.

/ mp

Dok uživate u ljetu, suncu i zasluženom odmoru, upoznajte se s različitim pričama djece i volontera u Liberiji. Tijekom kampanje na društvenim mrežama Marijinih obroka bit će objavljene priče o tome kako se s ljubavlju u školskim kuhinjama priprema kaša, riža i povrće iz školskog vrta te koliko je ta hrana od životnog značaja za tamošnju djecu. U Marijinim obrocima vjeruju kako će čitatelje dirnuti jedna od priča dvadesetjednogodišnjaka Waharbua koji se zbog životnih okolnosti nije mogao obrazovati u djetinjstvu.

Kako bi podsjetili da i najmanjom donacijom možete osigurati obrok i promijeniti život nekog djeteta poput Waharbua, pripremili su darove poput ručnika za plažu, knjige “Baraka koja je nahranila 2 milijuna djece” ili “Daruj”. Za sve ljubitelje šetnje i planinarenja među darovima možete pronaći ruksak Marijinih obroka u kojem ćete naći mjesta za mali ručnik. Radujemo se što ćete postati dio priče koja mijenja živote te donacijom za darove poduprijeti rad Marijinih obroka u školskim kuhinjama u Liberiji.

Darujući samo 22 eura, vraća se nada djeci Marijinih obroka te se osigurava hrana i obrazovanje za cijelu školsku godinu. Kampanju je podržao Menue Bainda, voditelj za komunikacije i sponzoriranje škola Marijinih obroka Liberia, a podršku daju i poznati hrvatski sportaši Gordan Kožulj i Nikola Miljenić. U kratkom videu pogledajte što kaže Menue Bainda.

Ako želite saznati više o kampanji “Hrana je Ljubav” javite se putem elektroničke pošte na info@marysmeals.hr, ili pozivom na broj 01 5509 250. 

Darove možete preuzeti u jednom od Info centara Marijinih obroka: Zagreb (Ilica 29) ili Slavonski Brod (Petra Krešimira IV 2), ili vam ih mogu poslati poštom.

Više o radu i viziji Marijinih obroka, čitajte na www.marysmeals.hr te na društvnim mrežama Facebook i Instagram.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja