Budi dio naše mreže

Hod za Jaganjcem i Korizma u obitelji novi su obiteljski i osobni priručnici u izdanju nakladničke kuće Salesiana o kojima više detalja možete saznati u nastavku.

/ md

U izdanju nakladničke kuće Salesiana, izašla su dva nova priručnika za korizmu, kako su izvijestili iz Salesiane.

Osobni priručnik patera Areka Krasnickog – Hod za Jaganjcem, zamišljen je kao radna bilježnica.  S njim nećete samo moliti i sustavno čitati Bibliju, već i zapisivati svoje misli i promatranja svaki od 40 dana korizme. Sadrži i famoznu 7P metodu koju smo detaljnije opisali ovdje.

Osobni priručnik “Hod za Jaganjcem” / Foto: Salesiana

Don Mihovil Kurkut na poseban je način istaknuo kako se u priručniku prepoznaje svećeničko srce patera Areka koji kao duhovnik znade vjerniku dati prave poticaje.

Druga knjiga koja je predstavljena je obiteljski priručnik Korizma u obitelji: Novo srce. Ovaj treći nastavak serijala napisao je Stjepan Arnuš, profesor filozofije i otac 6-ero djece. U njemu je predstavio 40 molitvenih poticaja, razmatranja i aktivnosti za roditelje, djecu i tinejdžere.  Pojedina razmatranja sadrže i prigodne pjesme koje se mogu pronaći preko QR koda otisnutog u knjizi.

Obiteljski priručnik “Korizma u obitelji: Novo srce” / Foto: Salesiana

Na kraju Marin Periš, urednik knjige i otac troje djece, naglasio je kako su razmatranja jednostavna, praktična i izvediva, čak i za malu djecu.

Korizma je vrijeme jasnih odluka i uranjanja u molitvu. Vjerujemo kako će vam ova dva priručnika pomoći u što boljoj pripremi za Uskrs.

Don Mihovil Kurkut i Marin Periš / Foto: Salesiana

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja