Budi dio naše mreže

Ključna riječ: salesiana

RODNA IDEOLOGIJA I KULTURA OTKAZIVANJA Smije li se danas izreći stav koji je suprotan 'mainstreamu'?

Kultura odbacivanja i rasprava o rodnoj ideologiji trendovi su koji sa zapada dolaze i u Hrvatsku. U namjeri da roditeljima i odgojiteljima pruže argumente nakladnička kuća Salesiana objavila je knjigu „Što je žena?” Matta Walsha, a zbog toga je doživjela uništavanje plakata, loše recenzije na Google tražilici i vulgarne i ružne komentare te pokušaj sabotiranja tribine na kojoj su htjeli otvoriti prostore civiliziranog dijaloga.

Što roditelji mogu učiniti da dijete bude mirnije pod misom? Otkrivaju svećenik i psihologinja

U novom videu Salesianinog serijala Mame pitaju velečasni Odilon Singbo i psihologinja Ljubica Duspara odgovaraju na pitanja koje muče sve roditelje koji redovno idu na misu: što napraviti da dijete bude mirnije pod misom? Smije li se djetetu dati da se nečim zabavlja dok traje misa? Što napraviti ako dijete zaplače tijekom mise? Treba li djetetu dati da slobodno hoda po crkvi za vrijeme trajanja mise?

Kako prepoznati prve znakove depresije kod djece?

Kako prepoznati apatiju kod djece? Kako prepoznati njihovu povučenost i kako to razlikovati od depresije u koju dijete polako upada? Kada je potrebno potražiti pomoć? Odgovore potražite u tekstu.

Zapitajmo se jesmo li započeli korizmeni hod s Gospodinom

Važno je prisjetiti se da je korizma vrijeme skrušenosti, posta, molitve i dobrih dijela. Upravo nas sve to treba uvesti u dublje shvaćanje našeg odricanja, korizmenog hoda, samog Gospodina i njegove žrtve za nas.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja