Budi dio naše mreže

Ključna riječ: marin-peris

10 GODINA HRVATSKOGA NADZEMLJA Bog je taj koji nas vodi, a mi dajemo od sebe ono što imamo!

"Ne bojte se naviještati Kristovo ime u ovome svijetu. To je poslanje svakoga kršćanina i Crkva nas na to poziva još od Drugoga vatikanskog sabora. Voljela bih da mladi nastave pratiti djelovanje Hrvatskoga nadzemlja jer će na taj način dobiti potrebne informacije, a možda se i nasmijati, rasplakati ili zamisliti nad nekim od naših filmova ili skečeva. Pozivam sve mlade koji su zainteresirani da dođu na motivacijske razgovore koje svake godine održavamo u rujnu. Veselimo se novim članovima", rekla je sadašnja voditeljica Hrvatskoga nadzemlja Danijela Jurčević za Hrvatsku katoličku mrežu u godini kada Hrvatsko nadzemlje slavi deset godina postojanja.

Phoenix institut poziva hrvatske studente ovoga ljeta u Beč i SAD

Cijene jesu možda za hrvatske prilike visoke, no našima u startu iz ovog američkog instituta daju 40 % popusta, a ostalo se pokrije donacijama. Studenti uglavnom budu oduševljeni seminarima i većina ih kaže da je to bilo iskustvo koje mijenja život.

OTVORENO O CRKVI Na tribini Miletića nazvali katoličkim "Superstarom"

Da mladi čine ono što vide ispred sebe, uvjeren je riječki vjeroučitelj i osnivač Zdruga katoličkih skauta Hrvatske Marin Miletić, nazvan katoličkim "Superstarom" od strane moderatora tribine "Mladež bez boga / Mapiranje radikalizacija" Gordana Bosanca održanoj u petak u Zagrebačkom kazalištu mladih zbog njegovog utjecaja na mlade.

Miletić i Periš će na tribini govoriti o ulozi Boga i virtualnog svijeta u životu mladih

Na tribini naslovljenoj "Mladež bez boga / Mapiranje radikalizacija" govorit će Marko Matijević — glavni urednik portala Srednja.hr, Ana Marija Raffai, katolička teologinja i mirovna aktivistkinja, Mario Nakić — glavni urednik portala Liberal.hr, Marin Periš — katolički teolog i voditelj emisije "Božanstvena komedija" na Laudato TV-u, Marin Miletić — vjeroučitelj i osnivač Zdruga katoličkih skauta Hrvatske i Tena Šojer — novinarka portala Netokracija.com. Tribinu, koja će se održati u petak u u dvorani Miška Polanca Zagrebačkog kazališta mladih u Zagrebu, moderirat će Gordan Bosanac.

PIŠE MARIN PERIŠ: Kršćani su čud(n)o u svijetu

Zaista su nedokučivi Božji putovi kojima nas vodi. Prije nekoliko godina nisam ni pomišljao da bih, u neko skorije vrijeme, mogao postati zagrebački dotepenec. Rad na televiziji mi je znao nekada doći u misli kao gotovo nestvaran san, a rad u izdavaštvu mi nije bio ni u najluđim snovima. A ipak tu sam: zaposlenik izdavačke kuće „Salesiana“ i honorarac na Laudato TV-u.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja