Budi dio naše mreže

Donedavno studentski kapelan, sadašnji župnik župe Duha Svetoga i ravnatelj salezijanske zajednice don Damir Stojić objavio je prvu knjigu pitanja i odgovora "Don Damir odgovara", koja će od srijede biti dostupna u Verbumovim knjižarama.

/ ps

Od srijede u Verbumu moći ćete kupiti knjigu salezijanca don Damira Stojića “Don Damir odgovara“. Knjiga je plod mnogih godina don Damirova rada te sadrži 303 pitanja i odgovora o vjeri i životu.

Od trenutka kad je počeo pastoralno djelovati svakodnevno su mu se obraćali mnogi ljudi suočeni s različitim pitanjima i izazovima. Tražili su odgovore i savjete, pa i o najdelikatnijim i najintimnijim temama o kojima su se ustručavali razgovarati s drugima. U don Damiru Stojiću prepoznali su onoga tko je pristupačan i spreman dati im iskren i otvoren odgovor.

Sva su pitanja sasvim autentična, nastala iz životnih situacija i potreba stvarnih ljudi, a don Damirovi su odgovori izravni, konkretni i svakom razumljivi

Od više tisuća pitanja koja je do sada primio i na koja je odgovorio, za objavljivanje u knjizi “Don Damir odgovara“ odabrana su 303 najzanimljivija od kojih je jedan dio prvi put dostupan javnosti. Sva su pitanja sasvim autentična, nastala iz životnih situacija i potreba stvarnih ljudi, a don Damirovi su odgovori izravni, konkretni i svakom razumljivi, što knjigu čini iznimno zanimljivom i korisnom, priopćuju iz Verbuma.

‘Dragi don Damire, nikom prije nisam ovo rekao’

Kako piše don Damir u predgovoru, “Ono što mi je dalo poticaj i snagu da odgovaram na mailove jest da su mnogi koji su mi se obraćali isticali ovako nešto: ‘Dragi don Damire, nikom prije nisam ovo rekao’, ‘Dragi don Damire, ovako mi je puno lakše nego uživo’, ‘Dragi don Damire, jako mi je drago da postoji nešto ovako da mogu istresti dušu’, ‘Dragi don Damire, ovo nikad ne bih mogla reći svom župniku’ itd., itd.“

Knjigu “Don Damir odgovara“, od srijede dostupnu u knjižarama, već sada je moguće naručiti putem web knjižare verbum.hr, na linku ovdje, gdje se može prelistati i sadržaj knjige s detaljnim popisom svih 303 pitanja i odgovora.

Knjiga “Don Damir odgovara”/Foto: Verbum

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja