Budi dio naše mreže

Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac pokrenula je ove godine, uoči Stepinčeva, projekt "Upoznaj Stepinca" uz želju da šira javnost, a osobito mladi, otkriju ljepotu duhovne ostavštine i svjedočanstvo kršćanskog života blaženog Alojzija Stepinca. Njihovom se pozivu tijekom devetnice odazvalo malo manje od šest tisuća osoba.

/ hk

Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac u povodu obilježavanja 60. godišnjice od Stepinčeve smrti pokrenula je projekt “Upoznaj Stepinca” kako bi na poseban način obilježili tu važnu obljetnicu.

“Uzimajući u obzir činjenicu da mlađi naraštaji sve više koriste mobilne aplikacije, odabrali smo komunikaciju putem besplatne online aplikacije WhatsApp kako bi na vrlo jednostavan i praktičan način omogućili korisnicima pristup sadržajima putem kojih će moći otkrivati osnovne činjenice o blaženikovom životu, njegove misli, propovijedi, ali i moliti devetnice te prolaziti duhovne vježbe bez obzira gdje se trenutno nalaze”, istaknuo je predsjednik Udruge Krešimir Miletić na svome Facebook profilu.

Iznad svih naših očekivanja, u Devetnicu se uključilo 5.827 molitelja. Hvala svima koji su sudjelovali i na bilo koji način pomogli ostvarenje Devetnice! Bogu hvala!

Podsjetimo, Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac osnovana je 2002. s ciljem promicanja obiteljskih vrijednosti i poboljšanja kvalitete bračnog i obiteljskog života.

Udruga je prepoznatljiva po zagovaranju i promicanju prava na slobodu vjeroispovijesti, brojnim tribinama s ciljem podizanja razine svijesti o važnosti obitelji i ulaganja u obitelj kao temelja razvoja Republike Hrvatske, borbi protiv diskriminacije vjernika te po radu s djecom i mladima te mladim obiteljima.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja