Budi dio naše mreže

Ključna riječ: devetnica

Devetnica sv. Dominiku Saviju

Dominik Savio jedan je od najmlađih svetaca Crkve. Bio je najdraži učenik sv. Ivana Bosca, a zaštitnik je djece i mladih, ministranata, crkvenih zborova, trudnica, nepravedno optuženih. Danas možete započeti devetnicu ovom predivnom dječaku.

DONOSIMO 8 popularnih devetnica

Devetnica je tradicionalni oblik molitve koja traje devet dana. Obično se devetnice usredotočuju na traženje od Boga određenih milosti, a mnoge se mole po zagovoru svetaca. Devetnice su lijep način da rastete u molitvi i njegujete svoj duhovni život.

Počinje velika devetnica u čast oca Ante Gabrića

Velika devetnica u čast sluge Božjega o. Ante Gabrića počinje njegovim zemaljskim rođendanom, a završava nebeskim, tj. traje od veljače do listopada ove godine te se moli od 20. do 28. svakoga mjeseca.

Moć devetnice svetom Josipu

"Ne postoji drugi način da to kažem: bio sam očajan i osjećao sam se napuštenim od Boga. Moj posljednji čin, nakon previše odbijenica, bila je izmoliti devetnicu svetom Josipu. Prije sam se molio za manje stvari kao što je uspjeh u školi i upis na diplomu. Ovaj put sam se molio za ono što mi se činilo kao čudo. Trebao mi je posao, i to brzo", piše u svjedočanstvu koje Vam donosimo u nastavku.

1 2 3 7
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja