Budi dio naše mreže

Ključna riječ: devetnica

Započnite devetnicu sv. Ivanu Pavlu II.

Ova devetnica može se moliti devet uzastopnih dana, počevši od 13. listopada ili bilo kojega drugog dana u godini. Moli se s namjerom izražavanja pobožnosti sv. Ivanu Pavlu II., za određenu milost od Gospodina po njegovu zagovoru ili kako bismo zahvalili za već primljene milosti.

Pogledajte koje devetnice možete moliti u rujnu

Devetnica je molitva tijekom devet dana uzastopno koju možete moliti na željenu nakanu ili kao zahvalu za primljene milosti. U nastavku donosimo imena nekoliko svetaca kojima možete moliti devetnicu uoči njihova blagdana ili spomendana.

Započnite devetnicu sv. Ani

Svetoj se Ani u zagovor utječu žene željne poroda, trudnice i majke općenito. Donosimo devetnicu sv. Ani za supruge i majke koja se moli na devet utoraka ili devet dana prije samog blagdana od 17. do 25. srpnja.

Devetnica sv. Šarbelu

Devetnica sv. Šarbelu počinje 15. srpnja i traje do 23. srpnja, dana prije svečeva blagdana. Može se moliti u svakoj potrebi i kao zahvala za primljene milosti i zaštitu sv. Šarbela.

Devetnica sv. Benediktu, zaštitniku Europe

Devetnica sv. Benediktu počinje 2. srpnja i traje do 10.srpnja, dana prije svečeva blagdana. Može se moliti u svakoj potrebi i kao zahvala za primljene milosti i zaštitu sv. Benedikta.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja