Budi dio naše mreže

Ključna riječ: zajednica-arka-korablja

Pridružite se gledanju prikaza "Uskrs u zajednici Arka" danas u 17 h

„Uskrs u Arci“ će premijerno biti prikazan na Uskrsni ponedjeljak, 5. 4. u 17 h na Arkinoj Facebook stranici te naknadno i na Arkinom Youtube kanalu te LaudatoTV. Arka Korablja zajednica je koja okuplja osobe sa i bez intelektualnih teškoća, njihove obitelji i prijatelje. Arka želi pokloniti ovu priredbu svim svojim prijateljima i donatorima i tako im zahvaliti za njihovu podršku Arci.

Zajednica Arka pokreće kampanju "Ljubav koja spaja"

Arka Korablja je zajednica koja okuplja osobe sa i bez intelektualnih teškoća, njihove obitelji i prijatelje. U Arci im žele pomoći da postanu ravnopravni članovi lokalne zajednice, da je aktivno mijenjaju i preobražavaju. S tim ciljem, u ponedjeljak, 7. prosinca, Arka pokreće božićnu kampanju "Ljubav koja spaja". Putem različitih kanala, pozivat će postojeće i nove prijatelje da svojom donacijom podrže rad Arkinog dnevnog centra.

Arka Korablja poziva na humanitarni koncert

Arka Korablja organizira humanitarni koncert "Budi srce Arke - Jer srce daje život" koji će se održati 22. siječnja u 19 sati u Tvornici Kulture. Pomozimo zajednici i sudjelujmo u stvaranju društva u kojem je svaka osoba lijepa upravo takva kakva jest.

Dobro se dobrim vraća - to jako dobro znaju u Zajednici 'Arka - Korablja'

“Mi vam jako volimo ovaj naš sajam. Pogledajte tu atmosferu!”. Riječi su to sa facebook stranice Zajednice 'Arka Korablja – L’Arche Zagreb' iza koje je još jedan uspješni cjelodnevni Sajam rabljenih stvari održan u subotu u prostorijama dominikanskog samostana i župe Bl. Augustina Kažotića na zagrebačko Peščenici. Objavili su i pregršt dobrih fotografija te jedno nevjerojatno iskustvo njihovog djelatnika Mateja Lovrića.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja