Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vlc-petar-mlakar

ARGUMENTI Krv Kristova - zaštita od zloga

Ususret svetkovini Presvetog Tijela i Krvi Kristove u Argumentima HKR-a u utorak, 6. lipnja, govorilo se o snazi Krvi Kristove u molitvenom životu, o nastanku pobožnosti, ali i zaštiti u duhovnom svijetu. O toj temi govorili su vlč. Petar Mlakar, župnik u Ludbregu i čuvar svetišta Predragocjene Krvi Kristove, s. Sunčica Kunić iz Družbe sestara Klanjateljica Krvi Kristove i Snježana Renić, članica zajednice Krvi Kristove u Podsusedu u Zagrebu te članica povjerenstva za Zajednice Krvi Kristove. Emisiju je uredio i vodio Branimir Gubić.

DIANA TIKVIĆ Bog je u smrti moga brata ubrao najljepši cvijet na livadi

Na drugi četvrtak mjeseca ožujka, s početkom u 20.00 sati, u Međubiskupijskom sjemeništu u Zagrebu, započeo je novi ciklus "Susreta vjere" za ovu školsku i vjeronaučnu godinu čija je gošća večeri bila Diana Tikvić, urednica novih medija na Hrvatskoj katoličkoj mreži.

Šest koraka kako pobijediti srdžbu

Jeste li se ikada razljutili? Kako nadvladati srdžbu kada nam dođe? Kako se vježbati u kreposti koja je suprotna srdžbi? Poslušajte u videu vlč. Petra Mlakara u projektu "Pod Smokvom".

Što je nedostojna pričest, a što nepotpuna ispovijed?

Koji su uvjeti da bi se učinci i plodovi primanja euharistije u nama doista ostvarivali i događali? Vlč. Petar Mlakar iz projekta "Pod smokvom" donosi misli, poticaje i pouke svetoga župnika Arškoga o euharistiji i pričesti.

Učinci euharistije

Vlč. Petar Mlakar na Youtube kanalu "Pod smokvom" donosi misli, poticaje i pouke svetoga župnika Arškoga (Ivan Maria Vianney) o euharistiji ili pričesti.

Što je dar razlikovanja duhova? Znate li da postoji i pobožni đavao?

Jeste li znali da postoji i pobožni đavao? O čemu se tu radi? Kako znati i prepoznati koje su misli od čovjeka, koje od Duha Svetoga, a koje od zloduha? Kako djeluje Duh Sveti, a kako zloduh? Što je dar razlikovanja duhova? Saznajte u objašnjenu vlč. Petra Mlakara u videu projekta "Pod Smokvom".

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja