Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vlatko-ojvan

Vladajućima kao da je cilj ubiti referendum, a ne razvijati referendumsku kulturu

O sadašnjem trenutku aktualnih referendumskih inicijativa, najnovije sindikalne "67 je previše", nedavnih "Istina o Istanbulskoj" i "Narod odlučuje" te najavi novoga Zakona o referendumu u Argumentima HKR-a govorili su čelnica inicijative "Istina o Istanbulskoj" Kristina Pavlović, jedan od čelnika sindikalne referendumske inicijative Vilim Ribić i komentator N1 televizije Ivan Hrstić.

U kampanji za EURO izbore u Hrvatskoj izostale europske teme

Veća izlaznost birača, posebice mladih, bila bi najveći uspjeh nadolazećih izbora za Europski parlament u Hrvatskoj – istaknuto je u emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su 23. svibnja sudjelovali novinarka i kolumnistica Večernjeg lista Iva Boban Valečić, profesor na Fakultetu političkih znanosti Berto Šalaj i politički analitičar Ivica Relković. Emisiju je uredio i vodio Vlatko Ojvan.

Prijedlog novog Ovršnog zakona idući tjedan konačno na Vladi!

Hoće li novi Ovršni zakon donijeti spas za oko 300 tisuća blokiranih? – odgovor na ovo pitanje tražen je u emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su 10. travnja sudjelovali načelnik Sektora za propise građanskog i trgovačkog prava u Ministarstvu pravosuđa Dalibor Ružić, potpredsjednik udruge Blokirani Sarajko Baksa, te novinar i kolumnist Jutarnjeg lista i Slobodne dalmacije Frenki Laušić. Emisiju je uredio i vodio Vlatko Ojvan.

Što se događa s Imunološkim zavodom? Kakva je njegova budućnost?

Imunološki zavod i dalje propada. Oko 150 djelatnika brine o nužnom održavanju onoga što je uskladišteno, a početak proizvodnje je neizvjestan – istaknuto je u emisiji Argumenti 27. ožujka u programu Hrvatskoga katoličkog radija, u kojoj je urednik Vlatko Ojvan nastojao aktualizirati ovu zaboravljenu temu. U emisiji su sudjelovale bivša ministrica zdravstva Ana Stavljenić Rukavina, sindikalna povjerenica u Imunološkom zavodu Lidija Jagarinec i predsjednica saborskog Odbora za zdravstvo Ines Strenja.

Hrkač: Osobe s invaliditetom mogu puno doprinijeti društvu

U "Argumentima" Hrvatskoga katoličkog radija u srijedu 19. prosinca gostovali su pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slonjšak, savjetnica ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Zvjezdana Bogdanović i osnivač Zaklade "Čujem, vjerujem, vidim" Mirko Hrkač. Emisiju je vodio i uredio Vlatko Ojvan.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja