Budi dio naše mreže

Dolazak u "Novu ploču", kafić Croatia Recordsa u Bogovićevoj može se pretvoriti u zanimljivu kombinaciju za dušu i tijelo.

/ dt

Zanimljiva kombinacija za dušu i tijelo.

Dolazak u Novu ploču kafić Croatia Recordsa u Bogovićevoj može se pretvoriti u zanimljivu kombinaciju za dušu i tijelo.

Kao prijedlog za dušu ponudili su trostruki CD “40 godina Uskrs festa” (nakladnici Cro sacro etiketa Hrvatskoga katoličkog radija i Croatia Records) na kome se nalazi 60 odabranih skladbi s dosadašnjih Uskrs festova.

A za tijelo – dobro će doći koktel i kolač.

Inače, na tri CD-a se nalaze nagrađene skladbe i uspješnice s 37 dosadašnjih izdanja Uskrs festa.

Na prvom CD-u se nalaze pobjedničke skladbe s Uskrs festova od 2002. do danas poput: Tvoj crveni plašt, Znak pobjede, Bog te ljubi, Moj me Otac daruje, Lanterna moje duše i druge.

Na drugom CD-u se nalaze uspješnice iz razdoblja od 1979. do 2001. godine. Neke od njih su: U zoru proljetnog jutra, Nemoj me ubit majko, Vapaj, Molitva grešnika, Dvadeset vjekova, Bog je moj Spasitelj i mnoge  druge.

CD broj tri je rezerviran za skladbe koje nisu na Uskrs festu nisu pobjedile, neke čak nisu osvojile nikakvu nagradu, ali su ostale do današnjeg dana. Neke od tih skladbi su: Blagoslov, Malo sunca, Gospe ribara težaka, Hvala, Nakon svega, Petar, Glas iz pustinje i mnoge druge.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja