Budi dio naše mreže

Ključna riječ: ultra-europe

Svjedočanstvo uličnog evangelizatora Maroja Buruma koji je i sam prošao put obraćenja

Više od sto tisuća ljubitelja elektroničke glazbe posjetilo je nedavno najveći festival elektroničke glazbe Ultra Europe festival u Splitu. Njima su se već četvrtu godinu pridružili i mladi evangelizatori i bogoslovi i svećenici kako bi mladima pružili bilo pomoć u vidu vode, ali i u duhovnom vidu u smislu razgovora ili što god im je trebalo u tom trenutku. O iskustvu vjere progovorio je i mladi ulični evangelizator Maroje Burum za projekt "Chance for walk".

Katoličke influencerice na Ultri: Uistinu je bilo dirljivo pomoliti se s partijanerima

Više od sto tisuća partijanera kroz tri dana posjetilo je najveći festival elektroničke glazbe Ultra Europe festival u Splitu. Njima su se već četvrtu godinu pridružili i mladi evangelizatori i bogoslovi i svećenici kako bi mladima pružili bilo pomoć u vidu vode, ali i u duhovnom vidu u smislu razgovora ili što god im je trebalo u tom trenutku. Uz 60-ak volontera u Splitu bile su prisutne i Marijeta Martić i Emina Dabo Hunjak koje su također bile na raspolaganju mladima za pomoć.

SVJEDOČANSTVO Ultra evangelizacija bez skrivenih namjera

Katolička mladež i ove je godine, četvrti put zaredom, volontirala na najvećem festivalu elektroničke glazbe u Splitu. Čineći djela milosrđa, naviještali su radosnu vijest Evanđelja u susretu s mladima iz cijeloga svijeta. Za Hrvatsku katoličku mrežu svoja su svjedočanstva iznijeli Marta Spahija, Luka Brnjić i Bruno Rabuzin.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja