Budi dio naše mreže

Ključna riječ: sluga-bozji-fra-ante-antic

Sluga Božji o. Ante Antić: "Budite vjerni u malim stvarima"

"Budite vjerni u malim stvarima, žrtvama. Osobito budite vjerni milosti i poticajima Duha Svetoga. S nebeskom Majkom radujte se slavnom uskrsnuću Gospodnjem. S pomoću Božjom i zagovorom Blažene Djevice Marije i vi slavite svoje uskrsnuće, poručivao je o. Ante Antić svojoj duhovnoj djeci.

O. ANTE ANTIĆ Držite te se nebeske Majke Marije

"Držite te se nebeske Majke Marije i uvijek s Marijom. Ako navale napasti, pogledajte Mariju i recite kao dijete: Slatko Srce Marijino, budi moje spasenje! Majko, čuvaj me i brani me od zla", govorio je o. Ante Antić svojim duhovnim kćerima.

Preko oca fra Ante Antića susreo sam živog Krista koji i danas živi u mojoj obitelji

I nakon tri tjedna, mi smo otprilike već desetak dana molili zagovor oca Ante Antića. Domagoj je počeo dolaziti k sebi. Liječnici su bili jako iznenađeni. Domagoj je počeo gledati, počeo je govoriti, počeo je hodati. Kad sam došao u bolnicu liječnik mi je pristupio i rekao: "Znate, gospodine, već sam dugo godina liječnik, ali kad sam vidio da vaš sin hoda, ja sam proplakao. Samo još nisam siguran da li on još dobro čuje." No, kad mi je to rekao, više nisam imao nikakve sumnje da će se Domagoj vratiti potpuno u život, da će ozdraviti.

SLUGA BOŽJI FRA ANTE ANTIĆ Budi dijete vječnosti

"Srce i duša neka ti je Kristocentrična, a ne egocentrična. Sve što nije vječno, nije ništa! Ljubi Mariju jako i predano. Idi svojim putem, a taj put je ljubav", napisao je u svojim molitvama sluga Božji otac fra Ante Antić.

Petrino ozdravljenje dogodilo se onoga trenutka kada smo se molili pred grobom o. Antića

Javila se medicinska sestra koja nas je preporučila i kazala nam odmah radosne i doslovno ove riječi: "Pred 15 minuta vaša kći je došla k svijesti. Ustala se na krevetiću, ali ne znamo vidi li, čuje li i ne znamo može li govoriti jer od udarca glavica joj je bila sva deformirana, a uz to nalazila se u teškoj komi." To ozdravljenje zbilo se onoga trenutka kada smo se molili pred grobom o. Antića za njegov zagovor, a potom pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Molitva fra Ante Antića: Ne boj se, dobra dušo!

"Blago tebi, ispuniš li i ovdje volju Božju, koja te želi ovom najosjetljivijom kušnjom pohoditi, očistiti i najviše usavršiti. Pođi za Gospodinom kud god te povede. On je Bog, ima riječi života vječnoga! Slušaj ga jednostavno, vjerom koja se jedino na Nj oslanja", napisao je u svojim molitvama sluga Božji otac fra Ante Antić.

Sluga Božji fra Ante Antić: Živite u Bogu, za Boga, s Bogom!

"Promislite što će biti od svega vašega života, od vaših djela, ako ona nisu upisana u knjizi života. Ne bojte se bolesti ni drugih nevolja. Sve to određuje pravedno, mudro s ljubavlju i sve za vaše dobro dragi Bog", zapisao je u svojim molitvama Sluga Božji fra Ante Antić.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja