Budi dio naše mreže

"Srce i duša neka ti je Kristocentrična, a ne egocentrična. Sve što nije vječno, nije ništa! Ljubi Mariju jako i predano. Idi svojim putem, a taj put je ljubav", napisao je u svojim molitvama sluga Božji otac fra Ante Antić.

/ im

Budi dijete vječnosti. Sve što nije vječno, nije ništa. Neka pomalo od tebe otpadne sve sto nije vječno – sve! Da ne ostane ništa na tebi što je zemaljsko, što je tvoje i što prolazi. Živi za vječnost i tvoj pogled neka je upravljen samo prema gore. Budi anđeo svima .. Živi tako nevino i sveto da ne živiš više ti, nego Isus u tebi. Bog ti je dao zdrav razum … Ti moraš ići putem prave, istinske ljubavi, putern poslušnosti k jednom cilju – k Bogu.

Dijete drago, ponizi se pred Bogom i znaj da je sve to ljubav i dar.

Tvoj put je svetost i to specijalna svetost – posebna i odabrana. Duh Sveti te stalno prati i vodi … Dijete drago, ponizi se pred Bogom i znaj da je sve to ljubav i dar. Duboko se ponizi pred Bogom da ti On može dati sve sto želi. Kao što u Svetom pismu Staroga i Novoga zavjeta sve gravitira prema Kristu, tako i u tebi neka sve gravitira prema Kristu. Srce i duša neka ti je Kristocentrična a ne egocentrična.

Idi svojim putem, a taj put je ljubav!

Sve što nije vječno, nije ništa! Ljubi Mariju jako i predano. Idi svojim putem, a taj put je ljubav! Ti ne smiješ izreci niti jednu suvišnu riječ, jer Krist dolazi na tvoj jezik, zato sve u tebi mora biti sveto. – Zahvali Bogu!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja