Budi dio naše mreže

Ključna riječ: slavljenje

SLAVONSKI BROD Više od 4 tisuće ljudi molitvom i pjesmom slavilo Gospodina

Molitvena zajednica Božja pobjeda održala je 27. siječnja 2024. godine šestu "Večer slavljenja Gore srca". Nakon što se četiri godine zaredom večer slavljenja održavala u Zagrebu, a potom peta u Splitu, šesta večer slavljenja, održana je u prepunoj Sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu.

Prisutnost anđela na Euharistiji

Ako želiš vidjeti anđele, otvori oči vjere i pogledaj ovaj prizor. Jer ako je sam zrak ispunjen anđelima, koliko je više Crkva! I ako je Crkva puna anđela, koliko je to više istina danas kada je njihov Gospodin uskrsnuo na nebo! Cijeli je zrak oko nas ispunjen anđelima.

Pulska katedrala ugostila koncert Alana Hržice

Alan Hržica s gostima je u subotu, 6. svibnja u pulskoj katedrali Uznesenja BDM održao koncert za vjernike koji su, iz svih dijelova Porečke i Pulske biskupije, ispunili katedralu.

Rijeka: Održan humanitarni koncert „Rijeka milosti“

Veliki slavljenički humanitarni koncert „Rijeka milosti“ održan je u petak 3. veljače pod geslom „Bit ćete mi svjedoci (Dj 1,8)“ u Dvorani mladosti na Trsatu u Rijeci. Sav prikupljeni prihod bit će doniran socijalnoj samoposluzi “Kruh sv. Elizabete", projektu Franjevačkog svjetovnog reda, koji radi sa siromasima grada Rijeke i okolice.

Nema većega slavlja od euharistije

Nemojmo dopuštati da nam euharistijska slavlja samo prođu kako bismo se onda na klanjanjima i slavljenjima mi mogli ispjevavati Isusu. Jer propuštamo tako mjesto susret s Gospodinom koji može liječiti rane, a ne ih njegovati i nabijati drugima onda kao argumente. Savršeno slavlje je samo jedno, a to je euharistija, nema ništa veće i bolje od toga.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja