Budi dio naše mreže

Ključna riječ: sinisa-kovacic

Otvaranje novim medijskim platformama prilika za evangelizaciju

Medijska konvergencija u kontekstu korištenja svih medija do njihovog potpunog potencijala – bila je tema emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija održane 26. studenog. O njezinoj prednosti, izazovima, opasnostima, fragmentaciji publike medija govorili su direktorica Laudato televizije Ksenija Abramović, glavni urednik Hrvatske katoličke mreže Siniša Kovačić i član uredništva mrežne stranice Bitno.net Ivo Džeba. Emisiju je uredila i vodila Diana Tikvić.

DOBITNICI POVELJE RH Zbog njih slušate Hrvatski katolički radio

Hrvatskom katoličkom radiju, neprofitnom radiju s nacionalnom koncesijom, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uručila je na Pantovčaku 27. lipnja u povodu Dana državnosti Povelju Republike Hrvatske "za izniman doprinos razvoju visokih standarda novinarske struke, kršćanskih načela, otvorenosti suradnji i dijalogu u društvu te promicanju općega dobra u zajednici".

Veliko priznanje predsjednice RH Grabar Kitarović Hrvatskom katoličkom radiju

U povodu Dana državnosti hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na svečanosti 27. lipnja na Pantovčaku, uručila je povelju Hrvatskom katoličkom radiju "za izniman doprinos razvoju visokih standarda novinarske struke, kršćanskih načela, otvorenosti suradnji i dijalogu u društvu te promicanju općega dobra u zajednici". Povelju je primio ravnatelj Hrvatske katoličke mreže mons. Fabijan Svalina u nazočnosti glavnog urednika HKM-a Siniše Kovačića i urednice vjerskog programa Tanje Maleš.

KULTURA U MEDIJIMA Siniša Kovačić: "Imamo dvostruke kriterije pri izvještavanju o kulturnim događajima"

U Matici hrvatskoj je 16. svibnja održan okrugli stol „Kultura u medijima“ u organizaciji Vijenca, središnjega književnog lista za kulturu, umjetnost i znanost, koji je okupio glavne urednike, urednike kulturnih rubrika i emisija specijaliziranih za kulturu i komunikologe, dok je kao predstavnik Ministarstva kulture sudjelovao državni tajnik Krešimir Partl.

Kovačić: Svi imamo iskušenja, ali imamo i niz mogućnosti realizirati svoju vjeru

Kako živjeti vjeru? - bila je tema "Susreta u dijalogu" emitiranih u ponedjeljak na Prvom programu Hrvatskog radija. U emisiji su gostovali prof. dr. Nikola Stanković, filozof i teolog s Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, glavni urednik Hrvatske katoličke mreže Siniša Kovačić i suradnik zajednice "Cenacolo" Dario Tepeš.

Siniša Kovačić za Veritas: Kreirati medijske sadržaje veliki je privilegij

"Godinu dana na čelu Hrvatske katoličke mreže i sve promjene koje su i više nego očite bile su nam povod za razgovor sa Sinišom Kovačićem. U iskrenom, srdačnom i otvorenom razgovoru dotaknuli smo se niza velikih medijskih tema, kao i onih iz osobnoga života koje nam govore o uistinu velikom čovjeku koji svjedočanstvom vlastitoga života autentično živi svoje kršćansko poslanje." Ovim je riječima Veritas - Glasnik sv. Antuna Padovanskog najavio intervju koji je s glavnim urednikom Hrvatske katoličke mreže Sinišom Kovačićem vodio fra Vladimir Vidović, glavni urednik Veritasa.

"Fratarska zanovijetanja" u novom broju Veritasa

Siječanjski Veritas-Glasnik sv. Antun Padovanski donosi zanimljiv uvodnik naslova "Novi početak i nove mogućnosti" u kojem glavni urednik fra Vladimir Vidović, potiče da na početku nove godine iskreno rješavamo sve svoje životne probleme, ali samo s Isusom. Budući da nam je Isus svojim rođenjem svima ponudio novi početak, novu i čistu stranicu, odazovimo se i mi i ispišimo je svojim čestitim životom.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja