Budi dio naše mreže

Ključna riječ: omnia-deo

DON JOSIP RADIĆ Što nam je činiti „dok imamo vremena”?

"Sjetimo se da nijedan čin ljubavi, ma kako malen bio, ako se učini zbog Boga, ne može i neće biti uzaludan. Dok imamo vremena, postupajmo po tome. Dani su nam darovani zato da učinimo što više za Boga, u ime Boga, samo poradi Boga, čisto radi Boga. Što god bude učinjeno, ostaje vječno."

Kad god smo na pripremama uvijek tražim gdje je sveta misa

„Bez svakodnevnog življenja, odnosno dolaska pred Gospodina, ne možete ništa napraviti”, poruka je izbornika hrvatske ženske nogometne A reprezentacije Mate Prskala koju nam je izrekao u emisiji 'Zašto vjerujem', a početkom ovog tjedna redakciji Hrvatske katoličke mreže također potvrdio da će ove nedjelje u Petrinji - na poziv organizatora - posvjedočiti mladima na novome, trećem, izdanju međugorskog Mladifesta u Hrvatskoj.

S. Terezija Pavić: Svakodnevne stvari pretočimo u ljubav prema Bogu!

Zagovor svete Male Terezije, po kojoj je i dobila ime, prati s. Tereziju Pavić. No, svjedočanstvo života, ljubav i zajedništvo među sestrama, privuklo ju je u duhovnu obitelj OMNIA DEO, u zajednicu Euharistijskog Srca Isusova i Marijina. U svome srcu, kako ističe, nosi ideal zajednice: potpuno predanje Bogu, kako bi mnoge duše koje joj Bog stavlja na put dovela do srca Isusova i Marijina.

Odgovor don Josipa Radića poznatim ateistima

"Pitanje postojanja Boga, nije pitanje fizike", poručuje don Josip Radić, utemeljitelj Vjereničkoga društva 'Omnia Deo', koji se osvrnuo na dvije zanimljive stvarnosti; na najnoviji intervju bivšeg tenisača Marata Safina koji tvrdi da je glupost u Boga vjerovati te - drugo - na 'poruku za svijet' iz 2018. fizičara Stephena Hawkinga. I uči svoje smrti u poruci je odlučno tvrdio: Nitko ne upravlja našim Svemirom. Bog ne postoji.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja