Budi dio naše mreže

Ključna riječ: ljubo-jurcic

U Hrvatskoj već godinama nema potrebnih reformi kako bi se podigla razina konkurentnosti gospodarstva

Konkurentnost hrvatskog gospodarstva bila je tema HKR-ovih "Argumenata" u srijedu, 5. veljače. O razlozima loših rezultata na tom području, te načinima kako preokrenuti negativne trendove govorili su profesor na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu Ljubo Jurčić, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca Davor Majetić te bivši ministar gospodarstva Tomislav Panenić. Urednik i voditelj je Vlatko Ojvan.

"Plaće u Hrvatskoj prilično zaostaju za rastom troškova života, pa su zahtjevi sindikata u prosvjeti opravdani"

Štrajk prosvjetnih djelatnika i politika plaća u Hrvatskoj, bila je tema HKR-ovih "Argumenata" u srijedu 13. studenog koju je vodio i uredio HKR-ov urednik Vlatko Ojvan. O povećanju plaća i opravdanim ili neopravdanim zahtjevima sindikata govorili su ekonomski stručnjak Ljubo Jurčić, predsjednik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja Vilim Ribić i bivši čelnik Hrvatske udruge poslodavaca Željko Ivančević.

Hrvatska u ovom trenutku nije spremna za uvođenje eura

O uvođenju eura i posljedicama takvog poteza za hrvatsku državu i društvo razgovaralo se u emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su 13. veljače sudjelovali predstavnik sindikalnih središnjica u vladinom Nacionalnom vijeću za uvođenje eura Vilim Ribić te ekonomski stručnjak i profesor sa zagrebačkog Ekonomskog fakulteta Ljubo Jurčić. Emisiju je uredio i vodio Vlatko Ojvan.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja