Budi dio naše mreže

Ključna riječ: lino-cervar

Lino Červar: "Ni smrt nije poraz, ako ne odustaneš i ako se boriš uz pomoć Boga bit ćeš bolji!"

Na osmu srijedu Velike pobožnosti svetom Josipu u Nacionalno svetište zaštitnika Hrvatske u srijedu 11. ožujka hodočastili su župljani karlovačke Župe Sveta Tri Kralja predvođeni župnikom Antunom Kolićem, župljani Župe svetoga Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela predvođeni župnikom i sesvetskim dekanom preč. Antunom Senteom, te brojni drugi štovatelji svetog Josipa. Svjedočanstvo vjere iznio je izbornik Hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar.

MANDIĆ: Mislim da će Červar ostati do Olimpijade

Uoči dočeka naših srebrnih rukometaša, igrač David Mandić opisao je za Hrvatski katolički radio kakvo je raspoloženje igrača dan nakon utakmice, što misle o hrvatskim navijačima i hoće li se izbornik Červar zaista oprostiti od reprezentacije.

Lino Červar: Želim se Bogu podariti sa svim mojim dobrim stranama ali i grijehom

Treba li rukometni trener biti milosrdan prema svojim igračima? Zašto je ljudsko savršenstvo negativna stvar? Što mu se u Crkvi jako sviđa i kakvim pamti iz ministrantskih dana u Umagu svoga pokojnog župnika Antuna Cukarića. O tome u programu HKR-a u petak, 15. ožujka s početkom u 16.15 u emisiji 'Zašto vjerujem' govori Lino Červar, izbornik Hrvatske rukometne reprezentacije – naših 'Kauboja'.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja