Budi dio naše mreže

Uoči dočeka naših srebrnih rukometaša, igrač David Mandić opisao je za Hrvatski katolički radio kakvo je raspoloženje igrača dan nakon utakmice, što misle o hrvatskim navijačima i hoće li se izbornik Červar zaista oprostiti od reprezentacije.

/ ps

Iako su nakon finala sa Španjolskom na Europskom prvenstvu bili vidljivo razočarani rezultatom, David Mandić tvrdi kako je danas raspoloženje u redu među igračima. ”Bili smo malo tužni poslije utakmice, ali život ide dalje. Mi smo osvojili medalju, koju mislim da nitko nije očekivao”.

Mi smo igrali fenomenalno

Kauboji su u prvom poluvremenu vodili, da bi na kraju završili u zaostatku s dva gola razlike, 22:20. Mandić tvrdi kako su na koncu presudili umor i ozljede. ”Mi smo igrali fenomenalno i čestitam momcima na to”, istaknuvši kako su nedostatak Luke Cindrića i ozljede Luke Stepančića bili težak udarac za momčad.

Hrvati su najveći navijači na svijetu

Međutim, kao što su istaknuli kroz čitavo prvenstvo, vjetar u leđa su im bili hrvatski navijači. ”Ovo je nevjerojatno, Hrvati su najveći navijači na svijetu, skidam im kapu, oni su stalno uz nas, gdje god bili i na tome im stvarno čestitam”, rekao je Mandić.

Mislim da će ostati još do Olimpijade, ako se plasiramo.

Iako je dugogodišnji izbornik Lino Červar najavio svoj odlazak, Mandić smatra da se to još neće dogoditi. ”Mislim da će ostati još do Olimpijade, ako se plasiramo. Možda je to rekao vruće glave. Ne mislim da će biti tako”.

Rukometaši su se u nedjelju navečer već vratili iz Stockholma u Norveškoj, a Grad Zagreb planira svečani doček rukometaša na Trgu bana Jelačića. Dolazak reprezentativaca se očekuje oko 12:30.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja