Budi dio naše mreže

Ključna riječ: leonardo-sardi

VIDEO Vlč. Leonardo Šardi: Gradimo li svoj život na čvrstoj stijeni ili na pijesku?

Velečasni Leonardo Šardi povjerenik je za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, a u svojem obraćanju preko Facebook stranice Pastorala osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije u večernjoj molitvi govorio je o Božjoj riječi i poticajima vođenim Duhom Svetim kojima Gospodin želi progovoriti danas.

Dođite na predstavu "Niti čujem, niti vidim" i upoznajte svijet slijepih, gluhih i gluhoslijepih osoba!

Predstavu "Niti čujem, niti vidim" temeljenu na životu i djelu gluhoslijepe američke književnice Helen Keller koju organizira Povjerenstvo za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije i Zajednica mladih župe sv. Mihaela arkanđela iz Sračinca održat će se u "Katoličkom domu" u Čakovcu u subotu, 12. listopada s početkom u 19:30 sati.

Vlč. Leonardo Šardi: Bog me šalje gluhim i gluhoslijepim osobama

Vlč. Leonardo Šardi od jeseni ove godine vodi pastoral za slijepe, za osobe s intelektualnim teškoćama i osobe s tjelesnim invaliditetom. Podršku ima i od svoga biskupa. Naime, povjerena mu je briga za gluhe i gluhoslijepe osobe na području biskupije. "Ovo imenovanje da budem povjerenik jedne nove službe naše biskupije, pokazatelj je da i naš biskup ima osjećaj prema onima koji su na marginama društvene i crkvene zajednice", ističe vlč. Leonardo.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja