Budi dio naše mreže

Ključna riječ: laudato

Donosimo plan i program večerašnjeg koncerta "Progledaj srcem"

Laudato televizija objavila je plan stadiona Maksimir za koncert Progledaj srcem koji će biti održan 4. lipnja te je priopćio da se od utorka 31. svibnja ulaznice mogu nabaviti i u Dinamovom ticket pointu ispred zapadne strane stadiona.

Nova pjesma glazbenice Tamare Perc "Dođi, iscijeli"

Glazbenica Tamara Perc predstavila je svoju autorsku pjesmu: "Dođi, iscijeli" kao i istoimeni spot za nju, koja u svakom svom stihu opisuje duboki vapaj čovjeka za Njegovom rukom u svom životu.

Što je sreća - zna Ksenija Antonija Abramović

"Sreća je najbliže onome što je Isus rekao: 'Dođoh da život imaju, u izobilju da ga imaju', kaže za Hrvatsku katoličku mrežu Ksenija Antonija Abramović, utemeljiteljica i direktorica Laudato televizije.

Zanimljiva jesen na Laudato televiziji: "Evo, sve činim novo!" (Otk 21,5)

Laudato TV u novoj jesenskoj shemi donosi izvrsne visokobudžetne dokumentarce 'Stope' i 'Gorući biskup', nove emisije 'Živopisi' s običnim ljudima velikog iskustva, sportsku 'Fit katolik', gastro 'Maminjami', dnevna razmatranja 'Pod smokvom' i razgovore Marina Miletića s poznatim gostima.

Koji su plodovi duhovne suvremene glazbe u Hrvatskoj?

"Može li se duhovno rasti uz glazbu?" bila je tema emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u četvrtak 22. studenoga. Povod emisiji bila je "Noć moćnog slavljenja" koju će velikogorički band Emanuel u svome gradu predvoditi ove subote.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja