Budi dio naše mreže

Poznati kantautor suvremene duhovne glazbe fra Marin Karačić izdao je novi album 'Vrijeme s tobom'. Ovo je treći album u izdanju Laudato Musica, a prvi u live verziji.

/ im

Fra Marin Karačić istaknuo je: “Jednu lijepu i ugodnu “svirku” odlučili smo malo ušminkati i izbaciti kao live acoustic album. Bio je to jedan poseban koncert u Zagrebu u studiju Laudato TV-a tijekom pandemije, a zvao se ”Progledaj srcem online”. Naslov albuma je ‘Vrijeme s Tobom’, jer su sve pjesme i nastale u vremenu provedenom s Gospodinom i želim svima što više vremena provedenog s Njim. Nadam se da će slušanje albuma biti na duhovnu korist”.

Glazbenu pratnju na albumu čine Pava – klavijature, Đuro Ravenšćak – gitara, Lovro Knežević – bas gitara, Domagoj Čondrić – bubanj, Kristina Džeko – viola, Luka Tripalo – usna harmonika.

Album ‘Vrijeme s Tobom’ objavljen je u digitalnoj verziji i može se pronaći na svim digitalnim streaming platformama, a uskoro će biti u prodaji i na nosaču zvuka.

Fra Marin Karačić, glazbenik i redovnik, neizostavno je ime hrvatske duhovne glazbene scene. Svirati je naučio u franjevačkoj mladeži. Svojim glazbenim prvijencem oduševio je publiku i vjernike, a nastupao je na brojnim slavljeničkim duhovnim koncertima te na ‘Progledaj srcem’. Svoj gazbeni izričaj definira kao molitvu i razgovor s Bogom te način da svoju vjeru što lakše izrazi i svjedoči o njoj drugima. Trenutno je na službi kao župnik u Gorici-Sovićima u BiH.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja