Budi dio naše mreže

Malo više od mjesec dana prije datuma događaja rasprodane su ulaznice za veliki molitveni dan 'Progledaj srcem: Neka vatra siđe'.

/ lm

Nakon šest koncerata, među kojima je i povijesni spektakl na Maksimiru, Laudato TV prvi puta organizira cjelodnevni duhovni program. Iako se ne radi o koncertu, Arena Zagreb će 27. svibnja biti ispunjena do kraja, sa 17 tisuća posjetitelja. Veliki molitveni dan činit će nagovori duhovnika upotpunjeni molitvom i glazbenom pratnjom, gostovanjem glumca Jima Caviezela, koji javno svjedoči svoju vjeru, i slavljenjem za kraj. Sličnog duhovnog susreta za ovako veliki broj sudionika, izuzev posjeta papa, u Hrvatskoj nije bilo još od duhovnih obnova pokojnog fra Zvjezdana Linića.

“Izuzetno smo zadovoljni. Znali smo da će Arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta, ali – kako većina nas ima običaj odgađati sve u zadnji čas, nismo očekivali da ćemo u ovako ranoj fazi rasprodati dvoranu. Hvala svima koji su kupili ulaznice i tako pomogli organizaciju ovako velikog događaja. Uvjereni smo da će biti predivno, da će ponovno pobijediti zajedništvo i da će se ljudi duhovno nahraniti. Plodovi s ‘Progledaj srcem’ šire se putem posjetitelja dalje, na njihove bližnje, ali i našu zajednicu u cjelini. Zato smo osigurali već i datum za ‘Progledaj srcem’ 2024. godine”, izjavila je Ksenija Abramović izvršna producentica projekta i direktorica Laudato TV-a.

Važno je, onima koji dolaze 27.5. u Arenu, istaknuti kako je riječ o cjelodnevnom i cjelovitom, vezanom, duhovnom programu i zato je potrebno doći na početak programa u 14 sati. Završetak je predviđen u 22.30 sati. S obzirom da dolaze brojne obitelji organiziran je paralelno i program za djecu – igraonica koja uključuje projekciju premijere 4. sezone crtane serije ‘Superknjiga’, animiranje i druženje s junakom iz crtića Gizmom. Za igraonicu su potrebne prethodne prijave na e-mail kontakt@laudato.hr.

Velika pozornica bit će smještena u sredini dvorane kako bi cijela Arena imala vidljivost, a svi će putem velikih LED ekrana moći vidjeti kadrove sudionika izbliza. Voditelj programa je i ovoga puta višestruko talentirani Marin Periš.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja