Budi dio naše mreže

Ključna riječ: kbf-u-zagrebu

VIDEO Zagrebački KBF predstavlja svoje programe na virtualnoj Smotri Sveučilišta

Katolički bogoslovni fakultet u Zagrebu jedna je od najstarijih ustanovu Sveučilišta u Zagrebu i jedina sastavnica na kojoj se može upisati teološki studij, koji se može studirati u filozofsko-teološkom smjeru ili katehetskom (nastavničkom) smjeru. Zagrebački KBF specifičan je i po svome Institutu za crkvenu glazbu na kojem je odnedavno pokrenut i smjer glazbene pedagogije.

VIDEO Koronakreativa studenata KBF-a na klaviru

"Studenti za vrijeme izolacije i nastave na daljinu odlučili su jednim malim video uratkom ujediniti snage i pokazati da ih nemili događaji neće zaustaviti u njihovom bavljenju glazbom", rekla je za Hrvatsku katoličku mrežu njihova profesorica klavira na studiju Crkvene glazbe Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Zagrebu Vesna Šepat Kutnar.

Svi sudionicima prve Teologijade - 'čista petica'

„Sada kad sam se napokon naspavala i odmorila, mogu reći da sam izrazito zadovoljna, ponosna i sretna što što smo se uhvatili u koštac s organizacijom prve 'Teologijade' i što smo uspjeli osmisliti jedan takav događaj za studente teologije”, poručuje s ponosom za HKM u ime organizatora i domaćina dvodnevnog okupljanja studentica Sanja Bobaš-Pupić, predsjednica Studentskog zbora Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Puštajte sve na Teologijadu, neka se prijavi što više studenata!

Teologija nije ništa staro i ništa nemoderno, naprotiv kad radimo s Bogom i za Boga, sve je kako treba, sve je moderno, sve je za nas mlade, poručuje Sanja Bobaš-Pupić, predsjednica Studentskog zbora KBF-a u Zagrebu. Zajedno s profesoricom moralne teologije s. Anom Begić za HKM je najavila i pozvala sve kolege studente teologije 3. i 4. svibnja u Zagreb na prvu Teologijadu.

KBF U ZAGREBU: Profesori i studenti pomažu studentima u potrebi

Studentski zbor Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu raspisao je natječaj za stipendije u srijedu, 13. ožujka za potrebite studente svoga fakulteta. O samoj inicijativi i odazivu studenata i profesora, razgovarali smo s predsjednicom Studentog zbora KBF-a, Sanjom Bobaš-Pupić.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja