Budi dio naše mreže

Ključna riječ: jim-caviezel

Je li Zvuk slobode previše ružan za naše "pristojno društvo”?

Zvuk slobode je težak za gledanje, ali to ne znači da ga ne treba gledati. I to ne zbog slikovitih prikaza ili nepristojnosti, već jednostavno zbog same teme. Seksualna trgovina djecom industrija je vrijedna više milijardi dolara koja djeluje na tržišnim principima ponude i potražnje. A taj đavolji posao cvate.

Glumac Jim Caviezel o razumijevanju zla i pravoj naravi Sotone

Američki glumac Jim Caviezel, najpoznatiji po tome što je igrao Isusa Krista u "Pasiji" Mela Gibsona, u razgovoru s kanadskim kliničkim psihologom Jordanom Petersonom podijelio je iskustvo pripreme za naslovnu ulogu u filmu "Zvuk slobode" Alejandra Monteverdea.

JIM CAVIEZEL ZA HKR Euharistijski Isus ušao je u svaku moju stanicu; hostija me učinila sličnijim Kristu!

Je li teško živjeti vjeru u Hollywoodu? Što je spoznao za vrijeme snimanja filma 'Pasija'? Koliko se Amerikanci boje muke i križa? To su samo neka od pitanja na koja je u HKR-ovoj emisiji "Zašto vjerujem" 2016. godine odgovarao američki glumac Jim Caviezel, najpoznatiji po ulozi Isusa u filmu ''Pasija'' Mela Gibsona. Caviezel boravi u Hrvatskoj kao gost na velikom molitvenom danu ''Progledaj srcem: Neka vatra siđe!'' u zagrebačkoj Areni.

Direktorica Laudato TV-a Ksenija Abramović o velikom molitvenom danu u zagrebačkoj Areni

U župnoj crkvi Blažene Djevice Marije preko puta Arene imat ćemo misu u 18.30 u petak, a iza toga će župnik izložiti Presveti Oltarski Sakrament koji će tamo stajati sve do 23 sata dok zadnji posjetitelj ne izađe iz Arene. Molit ćemo za sutrašnji događaj, zazivat ćemo Duha Svetoga, hrvatske obitelji, za zajedništvo i za posebnog gosta Jima Caviezela koji je došao sa suprugom Kerri i troje djece, i koji je pripremio je prekrasno svjedočanstvo.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja