Budi dio naše mreže

Dugoočekivana američka akcijska drama Sound of Freedom (Zvuk slobode) u kojoj glavnu ulogu ima Jim Caviezel počet će se prikazivati u hrvatskim kinima od 24. kolovoza.

/ dp

Dugoočekivana američka akcijska drama Sound of Freedom (Zvuk slobode) u kojoj glavnu ulogu ima Jim Caviezel počet će se prikazivati u hrvatskim kinima od 24. kolovoza, javlja portal Book.

Osim u multipleks kinu CineStar, film će biti moguće pogledati i u mjesnom kinu Ivanec u Pučkom otvorenom učilištu “Đuro Arnold”.

“Puno Vas je pitalo za ovaj film koji oduševljava diljem svijeta – od 24. 08. 2023. u hrvatskoj distribuciji i u Kinu Ivanec”, najavili su putem Facebooka.

U ovom akcijskom filmu Jim Caviezel glumi Tima Balllarda, bivšeg vladina agenta koji je postao osvetnik koji se upušta u opasnu misiju spašavanja djece od trgovaca ljudima u Kolumbiji.

Ovaj šokantan film snimljen je prema istinitoj priči. Spomenimo i kako je Jim Caviezel na podcastu Stevea Bannona – “War Roomu” otkrio da je Tim Ballard, koji je mormon, zahtijevao da njega glumi baš Caviezel.

To je frustriralo rukovoditelje Fox studija. Disney je na kraju kupio Fox, a film je odbačen.

Film je snimljen 2018., ali sada, 2023. zahvaljujući distributeru Angel Studios, koji stoji iza serije The Chosen, Sound of Freedom (Zvuk slobode) je ugledao svjetlo dana.

“Moramo reći ljudima što se događa. Zato sam htio sudjelovati u ovom filmu. Ovaj film, a potom “Uskrsnuće” – pozivam vas da pogledate i više nikad ne moram niti glumiti”, poručio je Caviezel.

Što drugo reći nego podsjetiti na to da će svjetlost uvijek pobijediti tamu jer “upoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi” (Ivan 8,32). Nadamo se da će i druga kina diljem Lijepe Naše postupiti jednako.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja