Budi dio naše mreže

Američki glumac Jim Caviezel stigao je u Hrvatsku gdje u Areni Zagreb gostuje na velikom molitvenom danu 'Progledaj srcem: Neka vatra siđe'.

/ im

Dan prije svoga izlaganja, kada će u glavnom programu pred 17 tisuća posjetitelja imati svjedočanstvo vjere, posjetio je sjedište Laudato TV-a koji je organizator događaja. U kratkom susretu s djelatnicima i gostima fotografirao se i pozdravio sa svakim prisutnim te primio darove za uspomenu. Među njima i raspelo za koje je u jednom dirljivom trenutku zamolio fra Ivana Matića da ga blagoslovi.

Iako je bilo predviđeno kratko trajanje susreta, američki glumac najpoznatiji po ulozi Isusa u filmu ‘Pasija’ Mela Gibsona u pratnji supruge Keri, uz pjesmu i dobru atmosferu među okupljenima, zadržao se duže. Istaknuo je kako se u prostoru ove obiteljske televizije osjeća ugodno te da je među ljudima prisutno jedno posebno radosno ozračje. Ponovio je geslo koje često ističe u javnim istupima kada govori o vjeri: ‘Koja je korist ako osvojite svijet, a izgubite dušu?’.

Caviezel sutra gostuje u velikom molitvenom danu gdje će u programu koji uključuje nagovore duhovnika, molitvu i slavljenje, održati i svoje izlaganje pred prepunom Arenom Zagreb.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja