Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hrvatska-nogometna-reprezentacija

Izbornik Zlatko Dalić: "Kad uzmem krunicu u ruke ne mogu izgubiti!"

Prva ovogodišnja korizmena tribina održana je u Nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke u organizaciji ogranka Matice hrvatske u Mariji Bistrici o temi „Promicanje izvrsnosti, zajedništva i domoljublja“ u petak, 10. ožujka u Dvorani Božjeg milosrđa. Gost tribine bio je Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, a moderator tribine novinar i urednik, Branimir Bilić.

Svijetom odjeknulo svjedočenje Zlatka Dalića

Svjedočenje hrvatskoga nogometnog izbornika Zlatka Dalića o tome koliko mu vjera pomaže u svakodnevnom životu prenijela je i Catholic News Agency na svom Instagram profilu.

Zlatko Dalić: Vjernik sam i uzdam se u dragoga Boga da će nam vratiti ono što radimo i kako radimo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić već je u nekoliko navrata svjedočio javno vjeru, a o svom odnosu s Bogom nedavno je progovorio na Krku uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. "Puno puta sam rekao i ponovit ću: vjernik sam i uzdam se u dragog Boga da će nam vratiti ono što radimo i kako radimo te da na taj način pokušamo ostvariti uspjeh. Međutim, ako taj uspjeh izostane, važno je dati sve od sebe i igrati za domovinu i s ponosom nositi hrvatski dres", istaknuo je Dalić.

Tri godine od finala SP u nogometu – Hrvatska i dalje pamti srebro!

Točno na današnji dan prije tri godine umorni hrvatski heroji igrali su finale Svjetskoga nogometnog prvenstva protiv Francuske. Dan kasnije priređen im je veličanstven doček u Zagrebu, a potom i u drugim gradovima širom Hrvatske. Bio je to dan zajedništva, ponosa i sreće.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala povijesnu utakmicu

Za povijest hrvatskog nogometa 17. listopad 1990. godine jedan je od najvažnijih datuma. Tog dana hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je protiv Sjedinjenih Američkih Država prvu utakmicu u svojoj novijoj povijesti pobijedivši 2-1.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja