Budi dio naše mreže

Ključna riječ: grad-zagreb

Glavni grad Hrvatske dobio Spomenik Domovini – spomen mjesto boli i žrtve, preobrazbe i nade

Na 21. obljetnicu smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana glavni grad Hrvatske dobio je Spomenik Domovini. Svečano je otvoren, uz nazočnost gostiju iz političkog i društvenog života, na velikom prostoru Trga Stjepana Radića koji je smješten između Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i Poglavarstva grada Zagreba. Uvodnu riječ i molitvu za Hrvatsku izrekao je na početku svečanosti zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

ADVENT Blagoslov prve adventske svijeće u Zagrebu

Puno skromnije nego prošlih godina, i uz poštivanje svih epidemioloških mjera, obilježeno je paljenje prve adventske svijeće oko Manduševca. Malobrojnim prolaznicima i posjetiteljima obratili su se kanonik Prvostolnog kaptola zagrebačkog mons. Zlatko Koren i gradonačelnik Milan Bandić.

"Knjiga svima i svuda" u online izdanju umjesto Interlibera

Ovogodišnji Interliber održava se u svom online izdanju od 10. do 15. studenog te u više od 120 knjižara diljem Hrvatske, uz sajamske popuste. Dio projekta je i predstavljanje knjižnih noviteta i samih autora i to u sklopu tradicionalnog programa pod nazivom Premium program.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja